• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

12.09.2019

21:51

(VIDEO) ON JE POD*UZNA MUVA GAGIJA ĐOGANIJA! Miljana Kulić žestoko oplela po zadrugarima

Rijaliti

(VIDEO) ON JE POD*UZNA MUVA GAGIJA ĐOGANIJA! Miljana Kulić žestoko oplela po zadrugarima

Podeli vest

Miljana Kulić, zadrugarka koja je uvek britka na jeziku i ne preza od komentara drugih zadrugara večeras je sa Lepim Mićom komentarisala sve zadrugare

Pevač je bio znatiželjan koliko je Kulićeva dobro upoznala svoje rijaliti cimere i kakvo mišljenje ima o njima.

- Mali Filip ne zna gde je doš'o, a gde je poš'o. Iz fine porodice, ne znam šta radi sa onom Jelenom Krunić. Ona je divljakuša - dala je svoje mišljenje Miljana o Filipu Reljiću.  

Foto: Printscreen TV Pink

Potom je Mića upitao Miljanu šta misli o Nataši Radan, Saniju Ibraimovu, Gagiju Đoganiju i Vladimiru Tomoviću. 

- Glupa je, druži se sa Draganom. Glupe su obe. Zato se i druže - bila je oštra Kulićeva.

- O Saniju? Dvoličan, ljigav, pod*uzna muva Gagija Đoganija. Isti su, ušli su zajedno. Gagi Đogani, divan, izuzetno kulturan - rekla je Miljana. 

Foto: Printscreen TV Pink

- Jak na rečima, na delu nula. Predstavlja se kao autoritet ovde, zadrugari idu za njim kao potrčci. Namazan je svim bojama. Ženomrzac je. Karakter mu je nula - nastavljala je Kulićeva.

Kako će se zadrugari osećati kada čuju kakvo mišljenje Miljana ima o njima i da li će želeti da joj se suprotstave zbog ovoga, ostaje da saznamo. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija