• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

17.09.2019

09:08

(VIDEO) DA LI SI ME VOLELA ISKRENO? VLADIMIR RAZGOVARAO SA STANIJOM! Nije mogao da se obuzda kad mu je priznala koliko ju je povredio!

Rijaliti

(VIDEO) DA LI SI ME VOLELA ISKRENO? VLADIMIR RAZGOVARAO SA STANIJOM! Nije mogao da se obuzda kad mu je priznala koliko ju je povredio!

Podeli vest

Zadrugarka Miljana Kulić bila je inspirativna da sa svojim cimerima provede noć u pozitivnoj i zabavnoj atmosferi, pa je nakon odluke da postane kuma Marku Janjuševiću Janjušu došla na ideju da se obrati i Vladimiru Tomoviću

Dok je on razgovarao sa Ivanom Šopić, ona mu je prišla predstavljajući se kao njegova bivša devojka Stanija Dobrojević, pa su ušli u dijalog. Tomović je ovom prilikom priznao šta bi je zaista pitao da se nađe u njegovoj blizini, a što je ujedno zaintrigiralo sve prisutne.

-Da li se sećaš koliko smo se voleli? Želim da zaborviš na sve što je bilo loše. Nije trebalo onako da reaguješ, mnogo si me povredio. Ja sam Stanija - pričala je Miljana.

-Da li si me volela iskreno? Jesi li iz inata počela vezu sa onim dečkom? - pitao je Vladimir.

-Prvih nekoliko dana nisam, zezala sam se. Ja sam sve uradila iz inata tebi. Shvatila sam da te volim - odgovorila je Miljana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija