• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

20.09.2019

17:37

(VIDEO) SKOVAO PLAN ZA BEKSTVO IZ ZADRUGE?! Gagi Đogani se poverio Saniju, a ovaj sve otkrio! TRAŽIO JE SAMO JEDNO OD PRODUKCIJE!

Rijaliti

(VIDEO) SKOVAO PLAN ZA BEKSTVO IZ ZADRUGE?! Gagi Đogani se poverio Saniju, a ovaj sve otkrio! TRAŽIO JE SAMO JEDNO OD PRODUKCIJE!

Podeli vest

Sani Ibraimov jutros je popričao sa svojom suprugom Natalijom, i otkrio joj šta mu je u poverenju rekao Gagi

Naime, Natalija je primetila da između Jelene Pešić i Gagija postoje ljubavne varnice, a onda kad joj je Sani otkrio šta mu je Đogani rekao u poverenju, nije mogla da veruje.

- Osećam neke emocije između Jelene i Gagija, a? - upitala je Natalija, a Sani je dobacio Pešićevoj.

- Nema ništa ovde za mene, ne mogu da se uklopim, nijedna mi ne prija. Kaže: "Produkcijo, pošaljite mi nešto ovde - otkrio je zadrugar šta mu je Gagi rekao u poverenju.

Mnogi su primetili da Gagi gotovo da "ne postoji" u rijalitiju, te se boje da se može odlučiti da krene stopama Ivana Gavrilovića i na svoju inicijativu napusti luksuzno imanje. 

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija