• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2019

12:17

DRAMA NA MEDENOM MESECU u Grčkoj: Milojko lud od ljubomore, Milijana ima samo JEDNU PORUKU ZA SVE

Rijaliti

DRAMA NA MEDENOM MESECU u Grčkoj: Milojko lud od ljubomore, Milijana ima samo JEDNU PORUKU ZA SVE

Podeli vest

Milijana (21) i Milojko Božić (74), čija je veza, a potom i svadba šokirala Srbiju i region, trenutno su na medenom mesecu u Grčkoj.

Devojka čiji je izbor da bude sa dosta starijim muškarcem izazvao brojne osude javnosti, poručuje da za sve one koji je ne vole ima jedan veliki pozdrav. Kaže i da sa izabranikom uživa na moru, i da dane provode na plaži, u kupovini i romantičnim večerama. Milijana otkriva i kako se on nosi sa njenim mlađim udvaračima.

Foto: Instagram

 

(FOTO) MILIJANA I MILOJKO SE POSKIDALI NA MEDENOM MESECU, PA KRENULI U AKCIJU! Vreli prizori iz Grčke

(FOTO) OPUSTILI SE MLADENCI! Milojko i Milijana na medenom mesecu, novopečeni par uživa u Grčkoj

(FOTO/VIDEO) POGLEDAJTE SVADBU VEKA U PILATOVIĆIMA! Venčali se Milijana i Milojko! Evo šta je mlada odlučila za prezime!

- Odlično se slažemo, iako je Milojko ljubomorniji nego pre - rekla je ona i dodala da se u Grčkoj  odmorila od 'ludih' fanova i udvarača.

Inače, Milojko je pre nekoliko dana na Instagramu objavio fotografiju u kupaćem kostimu koja je izazvala lavinu komentara. Milijana je na to reagovala rečima da nije ljubomorna, čak ni kada njenog muža upoređuju sa poznatim muškarcima koji imaju mlade žene.

Foto: Instagram

 

Još jedna slika sa Milojkovog profila izazvala je buru, a reč je o prizoru u kojem on svojoj odabranici masira stopala dok su se polugoli izležavali na balkonu. Mnogima je ovaj prizor bio degutantan, ali bilo je i onih koji su ih podržavali.

Foto: Instagram

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JABLAN

pre 4 godine

Па он почео полако да затвара очи - пријатељу младо је младо и не иде уз старо.

rade

pre 4 godine

Niste losi i volim da vas citam. Samo neznam kako su ove dve degutantne osobe uopste interesantne . Ucinicete mi da vas vise ne citam

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija