• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

29.09.2019

17:01

(FOTO/VIDEO) ZOLA IZGRLIO MILJANU KAD JE UGLEDAO! Želim dete sa tobom, verujem u nas!

Rijaliti

(FOTO/VIDEO) ZOLA IZGRLIO MILJANU KAD JE UGLEDAO! Želim dete sa tobom, verujem u nas!

Podeli vest

Miljana Kulić juče je saznala da je u drugom stanju, a da je otac njenog deteta Lazar Čolić Zola, sa kojim je bila u strastvenoj vezi tokom druge sezone "Zadruge". Zola je danas došao u luksuzni grad nadomak Beograda, kako bi sa Miljanom uživo popričao o celoj situaciji

Kulićeva je krenula na Rajsko ostvro kako bi se susrela uživo sa Zolom, prvi put nakon što je saznala da je drugom stanju sa njim.

-Da te ljubim - rekao je Zola kada ju je ugledao, a onda je pao i prvi poljubac.

-Mirko, volim te! Lazare, ti si sad došao i onda ćeš otići - navela je Miljana.

-Lepa si danas posebno, lepo mirišeš. Hajde da sednemo i da pričamo - rekao je Zola.

 

Foto: Printscreen You Tube

-Znaš kakav sam šok doživela kad si otišao sa rođendana. Treba da pričamo o svemu, u šoku sam. Imam problem sa želucem, vidi na šta ličim. Otečena sam, plakala sam - ponavljala je Kulićeva.

-Nemaš zbog čega da plačeš, ja se sve lepše osećam - rekao je Čolić.

-Imala sam mučnine, kasnilo mi je, mislila sam da će da bude negativan test, ali je bio pozitivan. Ja sam htela da dođeš da razgovaramo, a ne preko telefona da razgovaramo. Ja sam u šoku - rekla je Miljana.

-I ja sam u šoku, nismo to planirali, desilo se, ali šta sad da radimo - rekao je Zola.

 

Foto: Printscreen You Tube

-Za sve postoji rešenje - navela je Kulićeva.

-Znam da ne želiš to, samo mi tako bezbeze kažeš. Je l' želiš dete sa mnom? Ja želim, zato što verujem u tebe i u mene da se možemo promeniti, sve loše je iza nas. Ako nam ono nije bila škola onda nam ništa neće biti. A sad ti meni odgovori na pitanje - rekao je Lazar.

-Želim dete, ali nemam poverenja u tebe, mislim da si taktičar, mislim da si sa mnom iz koristi, mislim da me ne voliš. Ne želim da se svađam. Nikada nisi bio uz mene - navela je Kulićeva.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija