• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Happy

01.10.2019

16:53

30 GODINA SNIMA POR*O FILMOVE, A ŽENA JE ZA TO SAZNALA TEK KAD JE UŠAO U RIJALITI! Isplivale sve mračne tajne učesnika Parova! BIO I U ZATVORU

Rijaliti

30 GODINA SNIMA POR*O FILMOVE, A ŽENA JE ZA TO SAZNALA TEK KAD JE UŠAO U RIJALITI! Isplivale sve mračne tajne učesnika Parova! BIO I U ZATVORU

Podeli vest

Srpska zveda filmova za odrasle, Salko Bećirović, gostovao je u vili Parova i podelio sa svima svoju životnu priču koja je mnoge ostavila bez teksta!

Predsednik velelepne rijaliti vile odmah je dobio isnpiraciju, pa ga i prozvao sa - 'ajde skini gaće da vidim očime raspolažeš, ali gost tada nije bio raspoložen za hvalisanje.

"Kad si snimio 500 po*nića možeš i ovde da se skineš", istakao je Đole, pa mu je Slavko onda obećao da će to učiniti do kraja emisije.

"Ja sam Bećirović Salko, rođen sam u Novom Pazaru, radio sam na železnici, a kada sam otišao u penziju počeo sam da se bavim snimanjem. Otac sam četvoro dece", počeo je on.

"Bavim se ovim već trideset godina. Oženio sam se sa 25. Ja sam imao i privatnih snimaka. Moja žena je naslućivala, ali sada će saznati čime se bavim. Ja sam voleo da se ne zna, ja se i dalje bavim aktivno snimanjem. Partnerke su mi sve mlađe", rekao je on pa šokirao sve prisutne.

"Sramoto jedna. Što ne kažeš zbog čega si ležao u zatvoru? Bio si priveden zbog nasilja u porodici, pričaj o tome! Ja sam bio sa tobom u sobi i odlično te poznajem", pobunio se jedan gledalac, na šta je Slavko morao da otvori dušu do kraja.

Foto: Printscreen Happy

 

"Nije istina. Bio sam uhapšen zbog oružja, a nisam nikoga maltretirao. Meni je žena svaki dan dolazila u posetu. I dalje sam u braku sa njom, tako da to nije istina", izjavio je on s preplašenim izrazom lica.

"Parovi" su, sa druge strane, od Salka tražili da ima, pak, ispriča sve o njegovom prvom filmu.

"Bilo je dve ženske. Bio sam elektičar, jedna domaćica, a druga je popravljala frižider. Ne sećam se baš tačno, davno je bilo", rekao je on, te istakao da se nije zaljubljivao u svoje koleginice.

"Nisam, bilo je raznoraznih", rekao je on kratko, dok su Sanja i Ramel glumili Salkove scene.

 

Takođe, "Parove" je zanimalo da se mešu njegovim partnerkama našla i koja pevačica.

"Nisam, ali sam ih imao dosta u životu. Nemam film, ali sam snimao tajno za sebe", zgranuo je on mnoge iskrenim odgovorom.

Alberto Galorini interesovao se za zaradu, te da li od takvog posla može da se živi.

"Ne, ne može od toga da se živi. Dobijam od 100 evra, pa naviše", istakao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija