• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso

07.10.2019

12:24

MARIJA KULIĆ ABORTIRALA PRE MILJANINOG ROĐENJA! Isplivali detalji jezive prošlosti!

Rijaliti

MARIJA KULIĆ ABORTIRALA PRE MILJANINOG ROĐENJA! Isplivali detalji jezive prošlosti!

Podeli vest

Miljana Kulić saznala je u rijalitiju "Zadruga" da je u drugom stanju, što je mnogo nasekiralo njenu majku Mariju Kulić

Marija je jasno i glasno rekla da je protiv toga da njena ćerka rodi drugo dete, jer ne veruje ni Miljani ni Lazaru Čoliću Zoli, koji je otac deteta.

U toku razgovora koji su vodili njih troje starija Kulićka je ispričala svoje iskustvo koje se desilo pre braka, te odala tajnu da je i ona izvršila abortus svojevremeno:



- Ja kad sam se zabavljala sa svojim mužem, kao devojka ja sam ostala trudna. To se desilo pre Miljane. I odem lepo na kiretažu. Njemu nije bilo pravo par dana, ali pošto mu je stalo do mene nastavio je da bude sa mnom pa smo dobili Miljanu posle godinu dana. i šta, niti se ljutio niti je imao zuc da mi kaže. Prvo devojka sam, drugo što nije pazio. A, treće, da ja razmišljam ceo život da li me je on oženio zbog toga što sam ja ostala trudna, bože me sačuva - završila je Marija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija