• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas

10.10.2019

11:17 >> 11:26

BOJAN TOMOVIĆ TVRDI: DETE JESTE MOJE! Ako se porodi, ime mora da bude muslimansko!

Rijaliti

BOJAN TOMOVIĆ TVRDI: DETE JESTE MOJE! Ako se porodi, ime mora da bude muslimansko!

Podeli vest

Posle izjave Marije Kulić, koja je u "Zadruzi" rekla Lazaru Čoliću Zoli i svojoj ćerki Miljani da će pevač Bojan Tomović ući u rijaliti da ih razdvoji, Crnogorac nije ostao ravnodušan

On kaže za Srbiju Danas da u rijaliti neće ući, ali da je on otac Miljaninog deteta.
 

 

- Kao prvo, roditelji tog deteta smo Miljana i ja, kao drugo, ne ulazim ni u jedan rijaliti jer ovo malo živaca što mi je ostalo nisu na prodaju, kao treće svadbe biti neće ali ne zbog mene, već zbog toga što Miljana, nažalost još voli mene i naćiće ona izgovor da otkaze svadbu sa Zolom koga mi je jako žao jer je mnogo naivan, zato sam javno i priznao da sam siguran da je dete moje.

- I na kraju i da se Miljana odluči da rodi, deca moraju imati lepa muslimanska, arapska imena poput Salim ili Alma, jer ja sam sada islamske vere i zovem se Amar. Tako da je to dete Amara Moštrokola, a ne Bojana Tomovića. Bojan je umro 28. 6. 2019, a toga dana se rodio Amar - dodaje Tomović


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija