• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

13.10.2019

10:56

JOŠ ĆE SE I POKAČITI! Zadrugarke nervozne od ranog jutra, izbilo nekoliko svađa u salonu lepote! (VIDEO)

Rijaliti

JOŠ ĆE SE I POKAČITI! Zadrugarke nervozne od ranog jutra, izbilo nekoliko svađa u salonu lepote! (VIDEO)

Podeli vest

Neki od zadrugara i ove nedelje nisu spavali, već su čekali ispred salona lepote kako bi što pre zauzeli svoje mesto. Zadrugarke nisu mogle da se dogovore oko redosleda sređivanja, pa je nastalo nekoliko svađa kada su se smenjivale u salonu lepote

Milica Dugalić zamerila je Mini Vrbaški što radi pun tretman, iako je rekla da će sređivati samo nokte, a onda je nastao haos između Ive Grgurić i Cece Kitić, kada je Grgurićeva ušla pre proslavljene rukometašice u salon.

-Što ja moram sve da puštam, kad sam došla prva? - upitala je Iva.

-Hajde, izađi napolje - poručila joj je Ceca.

-Neću, od šest sam ovde. Kada je moglo pet osoba ući pre toga, mogu i ja - bila je odlučna Grgurićeva.

Brzo nakon toga došlo je do nove svađe kada su Nina Babić i Ceca pokušale da uđu. Vrbaški je rekla da je Ceca sledeća, a Nina je upitala kada će ona doći na red.

-Ceca je sledeća - rekla je Mina.

-A Nina? - upitala je Babićeva.

-Stižu svi. Ja sam platila prošle nedelje, odje*ite od Mine. Sad ću namerno da radim kosu, ima da radim šest puta - odbrusila je Vrbaški.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija