• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

15.10.2019

15:16

ONA JE PRVA IMALA SEKS SA MARKOM PRED KAMERAMA! Evo šta kaže Ena o vezi Miljkovića i Đoganijeve (VIDEO)

Rijaliti

ONA JE PRVA IMALA SEKS SA MARKOM PRED KAMERAMA! Evo šta kaže Ena o vezi Miljkovića i Đoganijeve (VIDEO)

Podeli vest

Ena Popov (33) je prva bila sa Markom Miljkovićem u rijalitiju i bili su intimni pred kamerama, pre čak 13 godina, a sada je porodična žena i živi u Novom Sadu

Njihova veza nije trajala dugo nakon napuštanja rijalitija, nakon čega se Ena povukla, zaljubila i posvetila porodici. Popova je 13 godina kasnije prokomentarisala vezu Lune Đogani i bivšem dečka Marka, koji su proslavili 9 meseci veze.

 

 

 - Interesanto mi je to pitanje baš, ali, iskreno, ja apsolutno ne razmišljam o njima i svom bivšem partneru. Naša veza je bila u nekom mom tinejdž periodu, tako da je to prošlost -  kratko kaže Ena.

Foto: pink.rs

Na pitanje da prokomentariše Lunu i njen modni ukus i izražaj, Ena nije zalazila u detalje.

 

 

 - Iskreno, ja sam samo čitala u novinama da je Luna postala pevačica, ali nisam je ni čula ni videla. Verujte mi, ja pored dva posla i dece zaista ne stižem da se bavim ni žutom štampom ni tim stvarima. Naravno da čujem za te priče, ali to ostane tako na tom nivou, a ako me nešto posebno zanima ja to "izguglam", ali sigurno je da to nisu te teme vezane za rijaliti i te ljude - odgovorila je Ena.

Ona je uporedila i "Veliki Brat" u kojem je ona učestovala i današnji rijaliti program.

 

 

  - Ja često u šali kažem, ali u svakoj šali ima po malo istine da je ono u čemu sam ja učestovala nekada, može se reći, bio naučno-obrazovani program naspram ovoga što nam danas plasiraju. I, iskreno, da sam nekada gledala ovako nešto u rijalitiju, nikada ne bih poželela da budem deo istog -  objašnjava Ena.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija