• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

17.10.2019

17:06

(VIDEO) SASTALA SE SA NJIM! Nakon celog PAKLA sa Slobom, paparaco snimio Kiju - pogledajte šta je sada uradila!

Rijaliti

(VIDEO) SASTALA SE SA NJIM! Nakon celog PAKLA sa Slobom, paparaco snimio Kiju - pogledajte šta je sada uradila!

Podeli vest

Napustila je svoj dom i uputila se ka njemu

Pobednica ''Zadruge 1'', popularna pevačica Kristina Kija Kockar nakon incidenta koji se dogodio juče u pet ujutru u stanu njenog bivšeg supruga, pevača Slobe Radanovića na Novom Beogradu prvi put se pojavila u javnosti!

PRVA KIJINA SLIKA NAKON INCIDENTA - njeno LICE... Ne izgleda dobro, IZMUČENA I BLEDA! Svi ćete prvo primetiti OVO (FOTO)

TERA JE DA ABORTIRA! Novi sukob Kulićke i Zole - pale SUZE! Miljana mu tražila da joj OBEĆA ovo... DONELA KONAČNU ODLUKU?!

Kija je uhvaćena kako dolazi u jedan prestonički restoran na Vračaru. Bila je ležerno obučena i ponašala se sasvim normalno, kao da se ništa nije desilo! 

Foto: pink.rs

 

Ona je u restoran stigla kako bi se sastala sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, sa kojim je po svoj prilici razgovarala o svom gostovanju u njegovoj emisiji ''Amidži šou''. Oni su sve vreme ćaskali, a naručili su sokove.

Foto: pink.rs

 

Da podsetimo, Sloba Radanović je u utorak u ranim jutarnjim časovima pozvao policiju da prijavi svoju bivšu suprugu koja je došla u njegov stan, a nakon toga ga je navodno napala. Policija je odmah došla do stana na Novom Beogradu gde je utvrđeno da su se prvo svađali, a zatim potukli. Sloba je na sebi imao ogrebotine, dok se Kija žalila na bol u nozi i imala je crvenilo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zika

pre 4 godine

Koga je briga sta doticna radi i sta ce uraditi ovo sve prevazilazi mere dobrog ukusa i ne treba pisati o tome mnogo je vaznijih zivotnih tema o kojima treba pisati.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59