• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso.rs

17.10.2019

21:20

ZOLA PRISTAO NA ABORTUS ZA 50.000 EVRA?! Ona garantuje da će mu isplatiti do poslednjeg dinara! (VIDEO)

Rijaliti

ZOLA PRISTAO NA ABORTUS ZA 50.000 EVRA?! Ona garantuje da će mu isplatiti do poslednjeg dinara! (VIDEO)

Podeli vest

Marija Kulić danima unazad pokušava da ubedi svoju ćerku Miljanu Kulić da ode na kiretažu

Iako je Miljana u prvi mah pristala na to, ona je promenila svoju odluku jer njen dečko Lazar Čolić Zola nije bio saglasan sa time, pa joj je čak rekao i da njihov odnos neće biti isti.


 

Marija je našla pravi način kako bi ubedila Zolu da odustane od nagovaranja da Miljana održi trudnoću, te mu je ponudila novac. Onaj koji će dobiti od honorara koji je poklonio ugovorom za dete - 50.000 evra. Dakle, ugovor mu je ukupno bio na oko 60.000 evra jer je cifra od 50.00 bila 85 odsto.



TERA JE DA ABORTIRA! Novi sukob Kulićke i Zole - pale SUZE! Miljana mu tražila da joj OBEĆA ovo... DONELA KONAČNU ODLUKU?!

- Miljana će da se vrati u normalu, samo da je ne podsećaš na ovo ako to sutra uradi. I eto ti još 50.000 evra. Samo ne sme da potone. Nemoj da se brineš, donećeš pravu odluku. Ostajete zajedno, ne daj Bože nešto da bude ja tebi pare vraćam. O tome nemoj da razmišljaš - pričala je Marija.

- Mozak mi je kaša - rekao je Zola.

- Molim te da me poslušaš, neće da vam pobegne to, a svakako ćete da zaradite pare. Da ti kažem nešto ti moraš da otvaraš oči sa kim praviš decu i sa kim ćeš da praviš porodicu. Da vidite kako ćete funkcionisati napolju. Ako ne daj bože nešto bude s vama, ja tebi pare vraćam i to je to - nastavila je Kulićeva sa pregovorima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija