• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

20.10.2019

15:44

TARA I MATEJA BLIŽI NO IKAD! Zamalo pao POLJUBAC, a evo koji deo Matijevićevog tela je posebno zaintrigirao Simovu! (VIDEO)

Rijaliti

TARA I MATEJA BLIŽI NO IKAD! Zamalo pao POLJUBAC, a evo koji deo Matijevićevog tela je posebno zaintrigirao Simovu! (VIDEO)

Podeli vest

Drvo mudrosti večeras je dalo tajni zadatak Tari Simov i Mateji Matijeviću, koji su oni rado prihvatili

Njih dvoje u naredna dva dana moraju da ubede zadrugare da su par. Čim su izašli iz Rajskog vrta, Simova i Matijević su se bacili na posao i počeli da ubeđuju cimere da su u vezi.

Foto: Printscreen You Tube

 

Kao i svake nedelje, grupica zadrugara okupila se rano jutros ispred salona lepote koji se nalazi u hotelu "Zadruga". Medu njima su bili i Tara i Mateja. Njih dvoje su u jednom trenutku poveli razgovor o majkama.

- Moja keva se mnogo stresira za sitnice - ispricao je Mateja.
- Zamisli moje situacije koje sam imala, pa kako je mojoj kevi na Zlatiboru. Ona se spustila sa planine i sačekala Jelenu Krunić sto posto. Kad je bilo ono sa Anđelom, ona je pop*zdela... I ja sad uđem u Zadrugu... - nadovezala se Tara.

NAJBOLJI SAVETI ZA LAKŠE BUĐENJE kada vam se baš, BAŠ ne ustaje!


Nakon toga, Simova je sela pored Mateje. U jednom trenutku dok su pričali njihove glave su se toliko približile, da je umalo pao poljubac između njih.

 

 


Tara je odlučila i da pohvali jedan deo Matejinog tela, što se njemu posebno dopalo.

- Znate da Mateja ima najduži palac na svetu. U životu nisam duži palac videla. Znate šta to znaci? - pricala je Tara.
- Znam... - rekao je Mateja pohvalno.
Hoće li uspeti u tajnom zadatku, ostaje da vidimo. Za sada im odlično ide.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija