• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso.rs

25.10.2019

19:32

MARIJA KULIĆ SLOBODNO ŠETA! Primećena bez obezbeđenja u Nišu! (FOTO)

Rijaliti

MARIJA KULIĆ SLOBODNO ŠETA! Primećena bez obezbeđenja u Nišu! (FOTO)

Podeli vest

Miljana Kulić je sa majkom Marijom Kulić izašla iz “Zadruge” i otišla u Niš kako bi navodno abortirala

Svi domaći portali su prenosili nove informacije o tome kako je protekla procedura. Međutim, opštu pometnju je napravio komentar njihovog sugrađanina, koji se očigledno nalazio na istom mestu gde i Kulići, tačnije Marija.

MILJANA ABORTIRALA! Ovo su detalji iz bolnice, a evo kada će se VRATITI U ZADRUGU!

- Sada je prošla Marija Kulić u crvenoj trenerci pored mene sa nekom drugaricom. Šeta se žena u Nišu bez obezbeđenja lagano - šokirao je komentar.

 

Foto: printscreen facebook

Koliko smo obavešteni, Marija Kulić zaista jeste napustila Imaginarijum u crvenoj trenerci, a da li je na kratko umakla obezbeđenju, ostaje da vidimo.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija