• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

29.10.2019

08:13

SAŠKI KARAN ZELENAŠI ODUZELI KUĆU! Pevačica zbog DUGOVA izgubila imanje

Rijaliti

SAŠKI KARAN ZELENAŠI ODUZELI KUĆU! Pevačica zbog DUGOVA izgubila imanje

Podeli vest

Saška Karan je zbog duga zelenašima od 15.000 evra izgubila kuću od 200 kvadratnih metara na jugu Srbije

Pevačica je svojevremeno bila prinuđena da proda nekretninu za trostruko manje novca, odnosno za samo 20.000 evra, iako je njena vrednost procenjena na 60.000.

Propao biznis


Prema rečima našeg izvora, učesnica „Zadruge“ pre nekoliko godina uzela je pare od kamataša, kojima mesecima nije plaćala rate. Kad su joj zapretili i pritisli je sa svih strana, jedino rešenje joj je bilo da se reši kuće svog supruga Aleksandra Gazivode.

- Saška je novac pozajmila za jedan biznis koji je započela pre nekoliko godina. Ona tada nije imala keš i preko poznanika se zadužila. Njoj čak ni kamata nije bila visoka, ali ni to nije plaćala jer joj je posao brzo pukao. Pokušavala je da prolongira koliko je mogla vraćanje novca, ali ljudi više nisu hteli da čekaju i pritisli su je - kaže naš izvor.


Tada joj je u pomoć pritekao suprug, koji je predložio da prodaju kuću koja se nalazi u okolini Niša.

- Oni ionako ne žive u njoj jer se nalazi u jednom selu kod Niša. Zbog brojnih obaveza retko su porodično odlazili tamo, ponekad leti na nekoliko dana. Kuća čak nije bila cela sređena, ali ima prostrano dvorište sa mnogo zelenila i voćki. Karanova je napravila dogovor s kamatašima da im da kuću za 20.000 evra, a oni njoj 5.000 evra na ruke, jer im je dugovala 15.000 evra - kaže naš izvor.

Zarađuje po rijalitijima

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicinim mužem Aleksandrom Gazivodom, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Saška je poslednjih godina zarađivala isključivo od rijalitija, a i sada joj je „Zadruga“ izvor prihoda. Pred ulazak u treću sezonu Pinkovog šoua objavila je pesmu, pa se nada da će po povratku u spoljni svet dobijati pozive za nastupe.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija