• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Happy

01.11.2019

12:50

(VIDEO) DRAMA U PAROVIMA, MILOJKO PRED INFARKTOM? Dedi pozlilo, valjao se po podu, MILIJANINA PREVARA može da ga košta života?

Rijaliti

(VIDEO) DRAMA U PAROVIMA, MILOJKO PRED INFARKTOM? Dedi pozlilo, valjao se po podu, MILIJANINA PREVARA može da ga košta života?

Podeli vest

Milojko Božić srušio se na pod luksuzne vile pošto mu je usled nemilih scena Milijane Božić i Žapca, pozlilo

Naime, Milijana je pred očima svog supruga načinila prevaru, a zatim je otišla u toalet sa svojim ljubavnikom, oženjenim Nemanjom Stamatovićem Žapcem. Sve ovo jako je bilo mučno za gledanje, a Milojku je direktno uticalo na već poljuljano zdravlje.

(VIDEO) MILIJANA SA ŽAPCEM ZAVRŠILA U TOALETU! Neverna supruga se iskrala sa žurke, pa drugom matorcu uradila OVO!

Očekivano, Milojko je to veoma teško podneo. On je pobesneo i izvređao Milijanu, a kasnije mu je pozlilo, pa su mu dali lekove za smirenje. Nesrećni starac je više puta pao, a Milijana se zbog toga i nije previše potresla. Tokom svađe, Milojko je pljunuo Milijanu, a ona mu je udarila šamar i odgurnula, nakon čega je opet pao.

MILIJANA VARALA MILOJKA SA POZNATIM PEVAČEM? Nakon SE*SA sa Žapcem izbio novi SKANDAL, deda poludeo!

Milojko zatim nije mogao da ustane, Milijana je otišla da priča sa Žapcem, a nekoliko učesnika "Parova" je prišlo Milojku, nakon čega su ga odneli do kauča.

Ono što je više potreslo Božićevu jeste to što misli da novi izabranik Žabac nije sposoban da ima se*s s njom, aludirajući na to da je impotentan, zbog čega je i ulsedila svađa među njima. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija