• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.11.2019

18:02

HAOTIČNO U ZADRUZI! MIRKO GAVRIĆ BLOKIRAO VRATA, PA PROČITAO PISMO VELIKOG ŠEFA! Zadrugari ni da se maknu! (VIDEO)

Rijaliti

HAOTIČNO U ZADRUZI! MIRKO GAVRIĆ BLOKIRAO VRATA, PA PROČITAO PISMO VELIKOG ŠEFA! Zadrugari ni da se maknu! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je Lazar Čolić Zola obavio poziv sa svojom majkom Bosom, Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće, koje je ovonedeljni vođa Mirko Gavrić pročitao. Gavrić je pre čitanja pisma odlučio da napravi presedan i blokirao vrata Bele kuće, s obzirom na to da su zadrugari očekivali da je stiglo pismo za kupovinu i da će svi potrčati ka prodavnici na pola čitanja pisma

- Dragi zadrugari, upravo je otvorena prodavnica. Danas će u kupovinu ići samo 15 najmlađih zadrugara i oni će kupovati za sve. Ostali zadrugari nemaju pravo da idu u drugi deo "Zadruge" - krenuo je da čita pismo Mirko, a zadrugari su napravili buku, koju je Gavrić pokušao da stiša.

Mirko je uspeo da smiri zadrugare, pa im je pročitao ostatak pisma.

- U prodavnicu možete ući samo po troje, a svaka grupa ima po 10 minuta za kupovinu. U oba pravca se ide peške - završio je pismo Mirko, a zadrugari su krenuli da trče ka prodavnici.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija