• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2019

14:03

PAKLENI SUSRET KIJE, SLOBE I LUNE! Đoganijeva zapevala na reviji, ispred bivših supužnika! Scena koja će se PREPRIČAVATI (VIDEO)

Rijaliti

PAKLENI SUSRET KIJE, SLOBE I LUNE! Đoganijeva zapevala na reviji, ispred bivših supužnika! Scena koja će se PREPRIČAVATI (VIDEO)

Podeli vest

Svi aparati bili su upereni u njih

Na sinoćnoj reviji poznatog kreatora Bate Spasojevića, našli su se mnogi poznati.

KIJA I SLOBA OPET ZAJEDNO - nakon incidenta, uhvaćeni na javnom mestu! Pogledajte kako su SREĆNI i nasmejani (Video)

JOŠ JEDAN BEG IZ ZADRUGE! Dalila zbog KAZNE produkcije napušta rijaliti! Ovo niste videli na TV-u, uništava SVE (VIDEO)

U prvim redovima bili su bivši supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović, dok je blogerka Luna Đogani imala performans na pisti.

Foto: informer.rs

Ona je blistala sva u crnom, a čak je i zapevala, što su njena suparnica i bivši dečko gledali, međutim, Đoganijevoj to nije smetalo. 

(VIDEO) BANE I ERMINA BEŽE IZ ZADRUGE! Lomili sve pred sobom, HAOS u rijalitiju!

Svoj posao odradila je potpuno profesionalno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night Fashion baby ? #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Nov 5, 2019 at 3:04am PST

A da li su se sreli u bekstejdžu, to ostaje da saznamo. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragana

pre 4 godine

Izvinite, a koga ste vi to uokvirili, tu gde ste uokvirili trebalo bi da sede Sloba i Kristina, ali nije tacno, sede devojke koje predaju cvece na kraju revije, nigde Mace, nigde Slobe... Sto bi rekao nas narod dzaba ste krecili. Svi znamo da su oni dosli posle Luninog nastupa.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija