• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2019

18:02

VELIKI ŠEF REŠIO DA IM PREMERI IQ? Novi zadatak IZNENADIO ZADRUGARE! (VIDEO)

Rijaliti

VELIKI ŠEF REŠIO DA IM PREMERI IQ? Novi zadatak IZNENADIO ZADRUGARE! (VIDEO)

Podeli vest

Igra će pokazati koliko su im razvijene moždane vijuge

Veliki šef je obavestio zadrugare da je pred njima veliki izazov za koji je potrebno 36 dobrovoljaca. Kada su se zadrugari prijavili, oni su napravili četiri grupe od po devet zadrugara.

U novom pismu stigle su i instrukcije za igru.

"Tamo je NORMALNO ABORTIRATI! Ubijaju decu nedužnog Božijeg anđela" Seka Aleksić napljuvala Zadrugu - apelovala na PRODUKCIJU i ljude


- Dragi zadrugari, u sali za fizičko je postavljena igra memorije. Na vama je da kada stignete u salu pronađete par svim znakovima koji su tamo postavljeni. Veoma je bitno da kada okrenete jedan karton zapatmtite koji je znak i pritom morate da ga vratite u prvobitno stanje. Put do sale danas ćete preći na drugačiji način. Danas ćete biti vezani sve vreme tokom igre. Početna pozicija današanje igre se nalazi kod bazena, a vi morate vezani da pređete put do fontane uz pomoć drvenih kocki. Nakon što stignete do fontane, čekaćete znak za početak igre. Vreme koje ste potrošli da stignete do fontane i vreme koje ste potrošili da rešite igru memorije će se sabrati. Grupa koja za najkraće vreme pređe put do fontane i reši ovaj zadatak je pobednik ove igre. Svaka grupa ima svoje drvene kocke. Svaka grupa mora da se pomera za po jednu kocku, a onu poslednju koja ostane za vama date zadrugaru iza vas. Prvi u nizu spušta tu drvenu kocku ispred sebe, pomera se za korak i kretanje se nastavlja - pročitao je Mirko Gavrić pismo Velikog šefa -

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Da li oni to imaju,i da li uopšte znaju šta je to IQ zajedno sa šefom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija