• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso.rs

06.11.2019

17:45

BILJANA OTKRILA ALEKSANDRINU NAJVEĆU TAJNU! Evo šta se dešavalo dok je živela u DAVIDOVOJ KUĆI!

Rijaliti

BILJANA OTKRILA ALEKSANDRINU NAJVEĆU TAJNU! Evo šta se dešavalo dok je živela u DAVIDOVOJ KUĆI!

Podeli vest

Biljana Dragojević i Aleksandra Subotić bile u dobrim odnosima nakon što je Aleksandra diskvalifikovana iz rijalitija

Odmah posle diskvalifikacije Subotićeva se uputila ka Davidovom domu, gde je Biljana čuvala njenu ćerku Magdalenu.

Međutim, nakon njenog povratka u rijaliti, došlo je do sukoba između njih dve. Biljana je otkrila kakav je bio odnos porodice Subotić i Dragojević.

SUBOTIĆKA NE MOŽE TUGU DA SAKRIJE! Objavila veoma tužan stori! ALI, SVE ĆE SE PROMENITI! (FOTO)

- Aleksandra i ja smo se dobro slagale, nismo imale nikakvih problema u odnosu. Kao što svi znate ja sam Magdalenu čuvala, vodila u vrtić i zaista sam je zavolela kao da je moja. Volela bih i sada da je vidim, drago mi je dete bez obzira na sve. To sa Davidom i Anom ja sam na početku mislila da je neka prolazna faza pošto su u zatvorenom prostoru, ali vremenom sam shvatila da tu zaista ima nečega. Aleksandra je sada ljuta na mene jer sam ja pisala svašta na Instagramu jer je ona ušla u rijaliti i dala sebi za pravo da priča stvari koje nisu istinite i nemaju veze sa ljubavlju između nje i Davida. Ona je izazvala takvu reakciju kod mene i sada nemamo nikakav kontakt. Ja bih sa njom i danas popila kafu i videla se, da ona nije pričala to što je pričala. To je mene udaljilo od nje i stavilo tačku na taj odnos - rekla je Biljana.

Davidova i Dejanova majka priznala je i da li je Aleksandra odlazila iz porodičnog doma kako bi se viđala sa sadašnjim dečkom Pecom dok je ona čuvala Magdalenu.

- Ona je izlazila povremeno, ali ja to mogu da shvatim jer je mlada devojka. Pretpostavljam da se viđala sa Pecom jer ga je upoznala tek kada je diskvalifikovana iz rijalitija - kaže Biljana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija