• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.11.2019

20:00

PALA VATAČINA! Ivana otkrila šta joj je Filip rekao ispod POKRIVAČA! (VIDEO)

Rijaliti

PALA VATAČINA! Ivana otkrila šta joj je Filip rekao ispod POKRIVAČA! (VIDEO)

Podeli vest

Ivana Šopić je sedela sa Jelenom Pešić ispred apartmana Kulića i prepričala je šta joj je Filip Šukić rekao ispod pokrivača, kao i šta se dogodilo kada su se pokrili

- Ma sa Filipom juče, rekao mi je , kao, da je zaljubljen, kao sad stvarno, ako ide ili ne, kao bar da istrajemo tri dana. To je juče sve bilo. Ništa, ljubili se, grlili se, mazili se, malo smo se vatali ispod pokrivača, ali ništa nije bilo, rekla bih ti - prošaputala je Ivana.

- Tebi bih rekla, ili bih ti namignula, stvarno ništa nije bilo, ali je izgledalo,pošto malo-malo, pa skroz preko mene - dodala je ona.

IMAO SAM OSEĆAJ KAO DA MI SE OTVARA TREĆE OKO! Zola otvorio dušu nakon svega, a onda je usledilo ŠOKANTNO PRIZNANJE! MILJANA SE GUŠI U SUZAMA! (VIDEO)

Jelena dodaje da nije nikad mislila da će Ivana ponovo pogledati Filipa posle svega, da sve izgleda kao igra.

- Ja nisam nijedne sekunde mislila da ćeš ikada više pomisliti na njega - rekla je Pešićeva.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija