• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2019

18:37

VEČERAS JE IZBACIVANJE! PODRŽITE GAJU! Nominovan je novinar Informera Ivan Gajić, evo kako možete da glasate za njega! (Video)

Rijaliti

VEČERAS JE IZBACIVANJE! PODRŽITE GAJU! Nominovan je novinar Informera Ivan Gajić, evo kako možete da glasate za njega! (Video)

Podeli vest

Lazar Čolić i novinar Ivan Gajić pre dva dana su nominovani za izbacivanje iz "Zadruge"

Zadrugari su za nominaciju dali više glasova Zoli nego Nataši Radan, koja je sa njim ove nedelje bila potrčko.

DA LI JE OVO NAJKONFLIKTNIJA LIČNOST U ZADRUZI?! Urlala na OLOŠE koji je jutros nisu probudili! (VIDEO)

 

 

Što se tiče gledalaca, Gajić je ove nedelje dobio najmanju podršku preko SMS glasova, te će on biti suparnik Zoli u duelu za izbacivanje.

Da glasate za novinara Informera Ivana Gajića pošaljite 9 na 3113.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bibi

pre 4 godine

Gaja je najbolji novinar i trebaju svi da se ugledaju na njega. Divan covek koji nikog ne vredja. Zato glasamo za njega muka nam je od Zole. Podrska za Gajica.

Pavle

pre 4 godine

Gajić je jedini tamo koji je normalan. Ali Zoli je obecan ostanak msda je Miljana bolja bez njega

neyt

pre 4 godine

Jel stvarno neko veruje da ce se glasanjem odluciti ko ispada?Stacemo sa nastavcima svadja Zole i Miljane?

neyt

pre 4 godine

Pitanje: Zasto mi niste objavili sinosnji komentar?Dali sam nekoga uvredio kad sam rekao da predobri Gajic ispada,glasali mi ili ne jer zaboga ko ce se svadjati sa Mjljanom ako Zola ispadne.Sta nije istina u tome? Nesmete da objavite?Nece vas Dusica zvati u program?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija