• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2019

19:55

SLEDEĆE NEDELJE JE SVADBA! Marko se izlanuo u lajvu, a Luna je nastavila - ZAŠTO NIKO NEĆE DA PITA ZA MOJU BEBU? (FOTO)

Rijaliti

SLEDEĆE NEDELJE JE SVADBA! Marko se izlanuo u lajvu, a Luna je nastavila - ZAŠTO NIKO NEĆE DA PITA ZA MOJU BEBU? (FOTO)

Podeli vest

Ljubav su otpočeli pred kamerama rijalitija "Zadruga 2", a vezu nastavljaju i u stvarnom svetu. Luna Đogani i Marko Miljković nastavljaju da izazivaju veliku pažnju javnosti, a to pokazuje i Miljkovićevo lajv uključenje koje je gotovo neprestano pratilo blizu 4.000 ljudi

Njihovi fanovi su želeli da saznaju mnoge pojedinosti iz njihovog privatnog života, a jedno od pitanja bilo je i - kad će svadba Lune i Marka.

Foto: printscreen instagram

- Sledeće nedelje je svadba! Svi ste pozvani, naravno. Samo ako pogodite koja je to od sledećih nedelja - našalio se Miljković, a onda odgovorio koji stajling njegove devojke mu se više dopada.

- Smeđa ili plava? Luna je ipak lepša kad je plava. Za nijansu - ispričao je Marko, a onda je priznao da se ugojio:

- Jeste priznajem, ugojio sam se... Imam 90 kilograma skoro - rekao je drugoplasirani učesnik "Zadruge 2", a kada su pratioci navaljivali potom na njega da pokaže stomak i govorili mu da se mnogo ugojio, on im je odgovorio:

LUNA POTPUNO GOLA! Novim snimkom zapalila Instagram - Marko će da ODLEPI kad vidi! Romantika, mrak i sveće... (VIDEO)

- Šta vam je ljudi? Nisam se ja toliko baš ugojio. Malo samo... Mogao bih ja sad da uvučem stomak i da se slikam, da izgleda sve u redu, ali neću - nastavio je u vrcavom stilu momak iz Brusa, a onda se u lajv uključila Luna. 

Foto: printscreen instagram

- Zašto niko neće da pita za moju bebu? Ljuta sam - u šali je prokomentarisala Đoganijeva misleći na svoje kuće Loli s kojom se neprestano mazila.

Za kraj, neizostavno je pitanje bilo i da li će ući u "Zadrugu 3", a odgovor je bio negativan.

- Ljude iz "Zadruge" neću komentarisati, gledam da malo izađem iz rijalitija. Saglasan sam sa ovim komentatorom što kaže da Luna ne treba nikad više da uđe u "Zadrugu". Kao i sa ovim - istakao je Marko, a potom na nagovor pratilaca otpevao Luninu novu pesmu "U ljubavi luda".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir

pre 4 godine

Ne sme Marko sad da ostane bez Lunjare, to my izvor prihoda, a ona dno jeftino.

db

pre 4 godine

Marko me mnogo nervira, neotesan je, kada pogledam njegov live, prvo što se prodere i kaže :"eeeeeeeeeeee, de ste breeeeee.... "i obavezno:" ako vidim jedan loš komentar najeb..u vam se majkemajke..ostačina, mnogo mi je žao što vidim Lunu pored njega, lepo je rekao Mića, to je par kao da je Dženifer Lopez ušla u vezu sa Žikom Obretkovićem, i tačno je tako. Posvadjao je sa više od pola novinara, druži se sa osobama koje on kaže, vidja ljude koje on odobri, mora da radi ono što on kaže.... smešno i jadno, ali i ne smeta mi, ona je to sve dozvolila, pa uskoro neće imati nikoga o njoj slovo da napiše, jedino putem društvenih mreža. Ne znam da li je iko objavio tekst o nastupu u Makedoniji, bilo je fantastično,medjutim , Markiša odredjuje novinare... pa eto, neka joj Markiše.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija