• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

24.11.2019

16:27

MATORA SE ZACENILA OD PLAČA: Preplakala sam celu noć, nervirala se, NE MOGU NIŠTA DA PROMENIM! (VIDEO)

Rijaliti

MATORA SE ZACENILA OD PLAČA: Preplakala sam celu noć, nervirala se, NE MOGU NIŠTA DA PROMENIM! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom dana Jovana Tomić Matora imala je potrebu da porazgovara sa Ivanom Šopić, sa kojom je u prethodnom periodu ostvarila bliži odnos

Naime, nakon što je Dragana Mitar ušla na velelepno imanje, zadrugarka je prenela Matoroj da se njena partnerka Sanja Stanković ne oseća baš najbolje, te ju je Šopićeva sve vreme tešila.

PEH NA SVADBI! Okliznula se na stepenik i pala - malo pred polazak, dogodila se nezgoda u Titelu (Video)

 

- Ja tebe sve kapiram, kažem ti digni se, ne bih volela da mi oko toga napravimo nešto. Ona može da se jede sada zbog toga - govorila je Šopićeva.

(VIDEO/UŽIVO) INFORMER ISPRED HRAMA SVETOG SAVE! Stigli Veljko i Bogdana - počinje crkveno venčanje!

- Ne, neću, isplakala sam se sinoć. Jutros sam se nervirala, kad nekoga toliko voliš... - bila je odlučna Matora, koja se zaplakala tokom razgovara sa Ivanom.

IZA ZATVORENIH VRATA! Peli se na sto, veselili, pa Veljko uradio OVO! U Titelu je bilo LUDO, snimci koje NISTE mogli da vidite

 

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija