• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2019

10:11

ŽESTOKO SU SE BORILI ZA OPSTANAK! Evo ko je napustio Zadrugu 3 - sve IZNENADIO Miljanin procenat glasova!

Rijaliti

ŽESTOKO SU SE BORILI ZA OPSTANAK! Evo ko je napustio Zadrugu 3 - sve IZNENADIO Miljanin procenat glasova!

Podeli vest

Svim silama su se borili kako bi pobedili u igri zbog koje bi se glasovi duplirali, ali nisu uspeli

Sinoć je u "Zadruzi" održano još jedno izbacivanje, a borbu za opstanak u rijaltiju vodila su tri učesnika pomenutog rijalitija.

Odlukom zadrugara nominovana je bila Miljana Kulić, dok su odlukom publike njoj na megdan izašli Vladimir Adžić i Svetlana Ceca Kitić.

OD VRATA DO PUPKA, ZA SVAKO DUGME STOTKA! Pogledajte sa KOLIKO NOVCA je Aca Lukas zakitio Đanija na svadbi decenije!

Foto: TV Pink printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić je posetio imanje kako bi objasnio nominovanim zadrugarima pravila igre koja će nekom od njih troje doneti dupliranje glasova. Ipak to se nije dogodilo jer niko od njih nije uspeo da reši izazov.

(VIDEO) ŠOK! I CECIN BIVŠI MEĐU ZVANICAMA! Svadbi decenije prisustvuje i ON!

Ognjen je saopštio da je Miljana Kulić imala 72% glasova publike, Ceca Kitić je imala 21%, a Vladimir Adžić je imao 7% osvojenih glasova, te je on zadrugar koji je napustio zauvek velelepno imanje u Šimanovcima.

Foto: youtube printscreen/Zadruga official

Vladimir Adžić je sinoć napustio Zadrugu

Pogledajte kako je to izgledalo. 

Bonus video: Aca Lukas kiti Đanija evrima na Veljkovoj svadbi




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija