• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2019

14:21

GADIM SE SAMA SEBE! Iva napustila Zadrugu, pa progovorila o najbolnijoj temi - naježićete se kada čujete njene reči (VIDEO)

Rijaliti

GADIM SE SAMA SEBE! Iva napustila Zadrugu, pa progovorila o najbolnijoj temi - naježićete se kada čujete njene reči (VIDEO)

Podeli vest

Otvoreno progovorila o temi koju je do sada vešto izbegavala

Iva Grgurić, kontroverzna učesnica "Zadruge", u više navrata je pred kamerama rijalitija govorila o svojoj burnoj prošlosti, a nove detalje iznela je u novom izdanju emisije "Magazin In".

Posle svega što je u prošlosti radila, o čemu je govorila u emisiji Sanje Marinković, voditeljka joj je uputila, čini se, najteže pitanje do sada.

Foto: Tv Pink printscreen

- Je l' mogu da te pitam jedno baš onako gadno pitanje? Je l' si se gadila samoj sebi kad dođeš kući? - pitala je Marinkovićeva, a starleta je odgovorila:

 - Veruj mi da jesam - otkrila je Iva koja je, prema sopstvenom priznanju, bila sponzoruša.

- I, kad se desilo to, kad si dovedena pred svršen čin, da li si spakovala kofere i otišla ili si ostala? - nastavila je voditeljka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on Sep 4, 2019 at 10:25am PDT

- Iskreno, ostala sam - priznala je Grgurićeva, osvrnuvši se na šokantnu priču o svom odnosu s četrdeset godina starijim, uticajnim biznismenom iz Hrvatske, koji ju je finansirao.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija