• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

29.11.2019

09:43

MORALA HITNA DA REAGUJE! Jelena Krunić u suzama - prolazi kroz pakao! Oglasila se i otkrila šta se sinoć desilo

Rijaliti

MORALA HITNA DA REAGUJE! Jelena Krunić u suzama - prolazi kroz pakao! Oglasila se i otkrila šta se sinoć desilo

Podeli vest

Ovo joj je slaba tačka

Diskvalifikovana učesnica Zadruge Jelena Krunić preživela je pravu dramu, budući da je njenoj majci pozlilo, te je morala da reaguje Hitna pomoć.

Naime, Jelena se nalazi u domu svoje majke, a ona je i objasnila šta se tačno dogodilo.

Foto: printscreen RTV Pink

 

- Mama mi je loše, ima visok pritisak. Izgleda da joj se pokrenuo tromb koji se nalazio u nogama, pošto ona ima dva - tri tromba i proširene vene. Sinoć je imala neki napad, kao što je imala jednom dok sam bila u Zadruzi. Zvala sam sinoć Hitnu pomoć jer je imala predinfarktno stanje. Došli su odmah, dali su joj nešto za smirenje i infuziju. Sada odmara i malo je bolje - rekla je Jelena.

Najnovije vesti o "Zadruzi" čitajte ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija