• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

30.11.2019

12:07

(VIDEO) ŠTA SE*EŠ, IZBACI JE! Maja završila kod Mateje u krevetu, Vladimir mu odmah OČITAO BUKVICU!

Rijaliti

(VIDEO) ŠTA SE*EŠ, IZBACI JE! Maja završila kod Mateje u krevetu, Vladimir mu odmah OČITAO BUKVICU!

Podeli vest

Tara Simov je tokom jutra pobesnela videvši da je Maja Marinković ušla u krevet njene simpatije Mateje Matijevića. Manekenka se požalila Vladimiru Tomoviću da više ne može da podnese Matejino odbijanje, pa se obrušila na Marinkovićevu

- Priđe mi i kaže kako smo rešile sve stvari i opet radi isto. Danas me pita jesu li mi stigle stvari, tu se lepo ispričamo i ona dođe za crnim stolom i dernja mi se - pričala je Tara.

- Daješ joj na značaju - rekao je Tomović.

- Devojka je dno. Nemam komenta za nju. Ona kaže da hoće da spava u sredini i okrene d*pe Mateji - pričala je nervozno Tara.

(VIDEO) MILJANA PROKOCKALA 800 EVRA, MALI ŽELJKO NEMA ŠTA DA JEDE! Zola raskrinkao Kulićevu, ona SKOČILA i napravila HAOS!

- Što ti ne uđeš i ne legneš između njih dvoje. Ti lezi i ćuti - predložio je Tomović.

Foto: Printscreen Pink

U jednom trenutku njihov razgovor je prekinuo Mateja, a Vladimir ga je odmah prekorio.

(FOTO) SANJA NIKAD ŽUSTRIJE OPLELA PO ERMINI: Osobu koja se kune u dete, a laže, treba...

- Mateja, šta s*erš? Izbaci je iz kreveta! Sa kim si u krevetu? - rekao je Tomović, a Matijević mu je odgovorio da je Tara rekla Maji da napusti njegov krevet.

POGLEDAJTE VIDEO:
Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 
POGLEDAJTE BONUS VIDEO:



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija