• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer.rs

01.12.2019

18:40

NASILJE I KRICI U PAROVIMA! Voditeljka preti TUŽBOM! (VIDEO)

Rijaliti

NASILJE I KRICI U PAROVIMA! Voditeljka preti TUŽBOM! (VIDEO)

Podeli vest

Protekle večeri u "Parovima" su se okupili pojedini roditelji nekolicine učesnika kako bi diskutovali kao i svake subote o dešavanjima u samoj vili, ali ništa nije išlo po planu

Između ostalih tema na nagovor produkcije Alberto Galorini je pokušao da isprovocira majku Đine Marjanović, Nadicu, kojoj je voditeljka Anđela Lakićević zabranila gostovanja na toj televiziji, ali mu to nije pošlo za rukom.

Nakontoga za vreme gledanja snimaka iz proteklih dana po svemu sudeći došlo je do konflikta između Lakićevićeve i Milutina Radosavljevića. Njih dvoje su poznati po svađama i eskalacijama istih ali je Milutin poznat i po žustrom reagovanju na očiglednu netrpeljivost voditeljke koja ga iz sezone u sezonu provocira na perfidan način.

Foto: Printscreen You Tube

Nakon "frke" koja je uklonjena sa strima i tv-a greškom ili namerom, produkcija je prebacila kadar na voditeljku koja ili nije bila obaveštena o tome da je snimaju ili je ciljano poslala jasnu poruku ne samo rijaliti igračima već i samom vrhu televizije te pripretila i tužbom protiv sopstvene kuće u kojoj radi: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakvi su ovo krici ?

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on Nov 30, 2019 at 4:43pm PST

- Još jedno nepoštovanje prema meni, televiziju ću tužiti pa televizija koja bude odštetu meni morala da plati neka skine vama od honorara - šokirala je Lakićevićeva kako učesnike tako i gledaoce.

VRUĆE SCENE IZ PAROVA! Ovo su sva pipkanja i štipkanja koja ste propustili! (FOTO)

Ubrzo nakon što je pripretila tužbom te označila Milutina Radosavljevića kao krivca, začuli su se užasavajući krici iz hodnika koji se nalazi ispred same vile parova.

Foto: Printscreen You Tube

To je bio Mili koji je urlao na sav glas te su gledaoci jasno mogli da čuju da se iza zatvorenih vrata događa burtalno nasilje:

- Pustite me, pusti me - urlao je Mili.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija