• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2019

15:05 >> 15:06

PROVOCIRA TORTINU ŽENU! Dragana Mitar je sinoć prelomila da želi da bude sa Edisom - Danas je ZILHI poslala JASNU PORUKU!

Rijaliti

PROVOCIRA TORTINU ŽENU! Dragana Mitar je sinoć prelomila da želi da bude sa Edisom - Danas je ZILHI poslala JASNU PORUKU!

Podeli vest

Svi očekuju da se njegova supruga pojavi u Zadruzi 3

Svi zadrugari morali su da ispoštuju pravilo Zadruge i probude se istog trenutka kada čuju zvuke muzike koju je samo za njih pripremio Veliki šef.

Foto: printscreen/ TV Pink

Oni su nerado ustali i odmah započeli sa obavljanjem prvih jutarnjih rituala kako bi se što pre pripremili za predstojeća dešavanja, ali nikako nisu očekivali nešto što nije bilo predviđeno u nastavku.

Foto: Printscreen You Tube

Svi su odmah ustali i počeli da igraju, a najveselija bila je Jovana Tomić Matora, a njen performans se mogao videti i u ranim jutarnjim satima. Međutim, kada su čuli numeru "Žao mi je prevarene žene" Dragana Mitar morala je odmah da odreaguje, budući da se u njoj odmah pronašla.

- Katastrofa, pesma je hit - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink printscreen

Dragana je sinoć definitivno odlučila da bude u vezi sa Edisom Fetićem, oženjenim ocem troje dece, a njihovo flertovanje i dodirivanje traje danima. Mnogi komentatori na društvenim mrežama su prebacili Draganu da tom pesmom dodatno vređa Edisovu zakonsku suprugu, što je u najmanju ruku nepristojno, ako ne i bezobrazno. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija