• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

20.12.2019

14:18

ŠOK! MILJANA KULIĆ PRIZNALA: Mama me tuče KAIŠEM, evo i zbog čega! ZASLUŽILA SAM TO!

Rijaliti

ŠOK! MILJANA KULIĆ PRIZNALA: Mama me tuče KAIŠEM, evo i zbog čega! ZASLUŽILA SAM TO!

Podeli vest

Miljana Kulić ispričala je da se propila u "Zadruzi" i da ju je zbog toga pretukla majka, Marija!

- Svaki dan popijem po osam piva, postaću prava alkoholičarka. Nesrećna sam, pa tražim utehu u piću. U sedam ujutru uzmem antidepresiv, a kasnije i pivo. Zola i ja imamo štek u kom krijemo alkohol. U sredu u šest ujutru sam ušla u apartman da od mame tražim još piva, a ona je počela da me tuče. Udarala me je kaišem gde je stigla! Po rukama, nogama, a ja sam vikala:

Zaslužila
U šest ujutru sam tražila od mame još piva, a ona me je izudarala gde je stigla! Zaslužila sam to

Miljana

"Daj pivo!" Mene mama i napolju bije kad zaslužim, ne stidim se toga - ispričala je problematična Nišlijka.

Na to se odmah nadovezala njena majka i optužila Miljaninog dečka, Lazara Čolića Zolu, da je kriv za sve:

- Bila je kockarka, a sad je alkoholičarka! Normalno da ću da je bijem. Ona ima malo dete, a ponaša se kao uličarka. Zola ju je navukao na piće. On popije deset piva i osam viskija! Ko, bre, normalan to radi? Dva idiota! Treba da se stide što ih narod gleda takve!

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija