• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

20.12.2019

21:36

NIJE MOGAO DA SE OBUZDA - GRIZAO JE ZA BUTINU! Dragana i Edis zaboravili na kamere i PREPUSTILI SE! (VIDEO)

Rijaliti

NIJE MOGAO DA SE OBUZDA - GRIZAO JE ZA BUTINU! Dragana i Edis zaboravili na kamere i PREPUSTILI SE! (VIDEO)

Podeli vest

Dragana Mitar i Edis Edo Fetić nakon što su ozvaničili svoju vezu ne mogu da obuzdaju svoje emocije, čak ni kada je fotografisanje u pitanju

Tokom gostovanja na radiju ,,Sedi dole" Edis je otvoreno priznao vezu sa Draganom, a onda je tvrdio i da nisu imali vrelu akciju. Međutim, tokom poziranja fotografu Edis je ispipao Draganu po grudima, grizao je za butinu, hvatao je za zadnjicu... Sve je pucalo od strasti!

SRAM TE BRE BILO! Vozač maseratija RAZBESNEO TVITERAŠE, da čovek naprosto ne poveruje GDE MU JE PALO NA PAMET DA SE PARKIRA!

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

DEI STALO SRCE TOKOM OPERACIJE! Voditeljka otkrila ŠOKANTNE DETALJE IZ BOLNIČKE POSTELJE - "Šta ste mislili, da neću da preživim?"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija