• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Ivan Gajić

21.12.2019

17:32

NAJVEĆI RIJALITI IGRAČ U SRBIJI ULAZI U ZADRUGU: Posle ove VEČERI više ništa NEĆE BITI ISTO - Zadrugari STRAHUJU!

Rijaliti

NAJVEĆI RIJALITI IGRAČ U SRBIJI ULAZI U ZADRUGU: Posle ove VEČERI više ništa NEĆE BITI ISTO - Zadrugari STRAHUJU!

Podeli vest

Mnogi njeni budući cimeri je uveliko pominju

Produkcija rijalitija "Zadruga 3" neprestano iznenađuje gledaoce ovog formata, stalnim novim ulascima, pa je tako vanredno ušla Ermina Pašović, sada već bivša devojka Baneta Čolaka, zatim Natalija, koja je ušla zbog svog supruga Sanija, ali je publika odlučila njega da izbaci, a nju ostavi, zatim Dragana Mitar, koja je napravila opštu pometnju u Imaginarijumu, nakon koje je usledio ulazak Edisa Fetića, što je napravilo medijski bum, s obzirom na to da je on oženjen, a navodno u vezi sa Draganom Mitar.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

Večeras, pored Mensura iz Crne Gore, ulazi i Zorica Marković. Ona će, kao i do sada napraviti opšti haos u Zadruzi, a mnogi njeni budući cimeri je uveliko pominju, neki se i pribojavaju njenog ulaska, jer je poznato da pevačica i estradna zvezda nema dlake na jeziku i uvek iznosi svoj stav, a sklona je i konfliktima, kojima obiluje svako njeno učešće u rijalitiju.

Foto: Printscreen You Tube

Sudeći po komentarima gledalaca, mnogi zadrugari su se ušuškali i uspavali u rijalitiju, pa će Zokin ulazak izazvati buđenje, a ne sumnjamo da nas očekuje neviđeni šou sa njom.

Foto: Printscreen You Tube




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 4 godine

Samo idioti mogu da se raduju dolasku ove kobile!!!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija