• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

23.12.2019

16:10

TOMA ULAZI U ZADRUGU 3?! Nadežda progovorila - Ne plašim se PREVARE, on nije kao Janjuš! Isprozivala bivšeg prijatelja ŽESTOKO

Rijaliti

TOMA ULAZI U ZADRUGU 3?! Nadežda progovorila - Ne plašim se PREVARE, on nije kao Janjuš! Isprozivala bivšeg prijatelja ŽESTOKO

Podeli vest

Ko bi rekao da će do ovoga doći

Pevačica Nadežda Biljić koja miluje glasom kada ga pusti, ali i rijaliti učesnica ''Zadruge'' trenutno uživa u četvrtom mesecu trudnoće uz svog, kako i sama kaže, supruga bez papira Tomu Panića sa kojim je počela vezu u pomenutom rijalitiju. 

STIŽU RODE! Naša poznata voditeljka saopštila da je TRUDNA - svi su se pitali ZAŠTO je nema na malim ekranima!

 

Foto: Printscreen TV Pink

Nadežda je za redakciju Informer.rs otkrila da se ne bi brinula ukoliko čelnici televizije Pink odluče da pozovu Tomu da ponovo uđe u Zadrugu.

Ona je rekla kako mu veruje i kako se oseća kao da je u braku, iako zvanično nije. 

Foto: Instagram Nadežda Biljić

Osvrnula se na ponašanje oženjenog Marka Janjuševića Janjuša koji ima sličan odnos sa Ivanom Šopić, kao što je imao tokom trajanja prve sezone sa Anom Korać rekavši da njen Toma nije poput Janjuševića.

PREKRŠILI GLAVNO PRAVILO! Bojkot programa - Produkcija poslala PISMO! Pljušte KAZNE - ovo im više NIKADA neće pasti na pamet!

- Ja nema šta njemu da dozvolim, on zna koliko ja njega volim. Mi čak i živimo zajedno. Ponekad smo kao muškarac sa muškarcem. On mi je najbolji prijatelj. Ako uđe u Zadrugu, on će da se bori za svoje dete i svoju porodicu. Promenio se, nije on stari Toma. Nije kao Janjuš, a ja nisam Janjuševa žena da sedim i da ćutim. Moj Toma nikada ne bi dozvolio da uradio to što je ovaj uradio. Janjuš se vratio iz Kine ne jer on hoće tako, već što nema para. Nećemo da se lažemo. Toma Panić nije Marko Janjušević Janjuš - rekla je Nadežda samouvereno.

OGLASIO SE LUKAS! Nakon što se pojavila njegova slika sa BELIM PRAHOM, otkrio - Mi smo se zaj**avali, a neko je... ŠOK!

Foto: printscreen/tvpink

Podsetimo, Janjuš je navijao za Nadeždu da pobedi tokom finala druge sezone. Čak je došao da bude njena podrška, a sada je već doživeo da ga ona žestoko kritikuje zbog odnosa sa Šopićevom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija