• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2019

12:07

(VIDEO) ON JE SMRAD I PI**A! Dejan POBESNEO zbog Dalile, pa razlupao pola kuće! LETELI TANJIRI!

Rijaliti

(VIDEO) ON JE SMRAD I PI**A! Dejan POBESNEO zbog Dalile, pa razlupao pola kuće! LETELI TANJIRI!

Podeli vest

Tokom noći došlo je do žestoke svađe između Tare Simov i Bore Santane, kada je Tara ušla u kupatilo da popuši cigaru, dok se Bora kupao

Sa Tarom je tada bio i Marko Đedović koji se nakon emisije sukobio sa Dalilom Dragojević, koja je bila saglasna sa Borinim mišljenjem. Dejan je stao u odbranu svoje supruge, te je zbog nje napravio haos.

Produkcija donela ODLUKU! Drakonska kazna Ermini zbog VREĐANJA NA NACIONALNOJ OSNOVI! Pokajala se, ali...

- Dalila, tebi ako je lepo vreme izvoli pa idi napolje - rekao je Đedović, a onda je skočio Dejan Dragojević, polupao tanjire i počeo da urla na Marka.

(FOTO) OSVANULE FOTOGRAFIJE MARIJE KULIĆ IZ MLADOSTI! Srbija joj ovo neće OPROSTITI!

- On je smrda, on je p**ka, kad mu je Janjuš došao, tresao se. P**ka je. Ti ćeš da se izd**avaš ovde, g**no jedno. Ja ti kažem da je p**ka, da je smrda - govorio je Dejan Dalili.

- Znači Dalila drugarice pričao je da sam smrda i p**ka - prebacio je Đedović Dragojevićki.

- Što ti meni govoriš drugarice, što se ti meni izd*kavaš, a tri muškarca ti kažu isto to - odbrusila mu je Dalila.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija