• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

27.12.2019

16:37

TRUDNOJ NADEŽDI POZLILO! Hitno je prevezli u bolnicu - problemi u PETOM MESECU! Otkazala sve nastupe

Rijaliti

TRUDNOJ NADEŽDI POZLILO! Hitno je prevezli u bolnicu - problemi u PETOM MESECU! Otkazala sve nastupe

Podeli vest

Ne oseća se dobro

Nekadašnju učesnicu rijaliti programa "Zadruga", pevačicu Nadeždu Biljić stigli su novi problemi, zbog čega prolazi kroz novu životnu dramu.

STIGLA U ŠIMANOVCE! Iznenađenje pre Nove godine - nju su svi čekali! Uslikana kao Baba Mrazica, ULAZI u rijaliti?! (FOTO)

Naime, Nadežda je u drugom stanju, a s obzirom na to da su se pojavili problemi njena majka Slavica došla je u Beograd i hitno je prevezla u Valjevo gde će biti smeštena u tamošnjoj bolnici.

Foto: TV Pink printscreen

Nadežda Biljić, koja je inače na pragu petog meseca trudnoće, otkrila je da je pretrepla veliki stres i da je to jedan od uzroka zbog čega su se pojavili problemi u trudnoći. Takođe, ona je istakla i da je plod mnogo nisko u njenom stomaku.

OVO ĆE JE ZABOLETI! Marko rešio da OBRIŠE Lunu iz života ZAUVEK - prvo nova devojka, a sada JOŠ VEĆI ŠOK!

- Idem u bolnicu! Moraću da legnem večeras, jer mi je beba jako nisko. Imala sam neki stres i moraću malo da odležim. Idem sad za Valjevo, jako mi se slošilo. Jutros mi se slošilo... Stres, napor, sve i svašta... Moraću sad i da otkažem svirke. U stomaku je, a već me zaj*bava! Kad se rodi to će da bude haos - govori drhtavim glasom Nadežda.

Foto: Informer

Mediji su preneli nedavno i informaciju da je trudna Nadežda napustila stan u kom živi sa dečkom, takođe nekadašnjim zadrugarom, Tomom Panićem. Isto tako, šuškalo se i da oni trenutno nemaju dovoljno novca za život.

SLOBA ISPROZIVAO LUNU! Nakon što je komentarisala njegovu UDATU DEVOJKU, pevač ODBRUSIO - Može da...

- Jeste to tačno, ali eto... To je normalna kriza svakog para na početku veze i to su svi preživeli, samo što ovaj moj mora da laje, a ne može da ćuti - priča Nadežda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija