• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2020

13:10 >> 13:14

(VIDEO) PRVI SE*S U ZADRUZI U NOVOJ GODINI! Ona mu je dala POKLON, a onda je usledila VRELA AKCIJA ispod jorgana!

Rijaliti

(VIDEO) PRVI SE*S U ZADRUZI U NOVOJ GODINI! Ona mu je dala POKLON, a onda je usledila VRELA AKCIJA ispod jorgana!

Podeli vest

Nataša Radan, tokom sinoćne žurke povodom reprize dočeka Nove 2020. godine, odlučila je da Filipu Đukiću uruči novogodišnji poklon. Sve se dogodilo u garderoberu, a Đukić je dobio čarape i piće

Nakon proslave, Nataša i Filip su odlučili da odu u pab. Tamo su planirali da provedu noć daleko od ostalih cimera, ali su se zaneli ispod jorgana. Odmah je krenula vrela akcija, a oni strasti nisu mogli da obuzdaju skoro dva sata.

(FOTO) OGLASIO SE VLADIMIR TOMOVIĆ! Prve reči Crnogorca nakon DISKVALIFIKACIJE iz Zadruge

Inače, Nataša Radan i Filip Đukić prvi su zadrugari koji su u Novoj 2020. godini imali intimne akcije pred kamerama "Zadruge 3". Oni su razmenjivali nežnosti već prvog jutra Nove godine, a u istom ritmu su nastavili i drugog novogodišnjeg dana.

(VIDEO) NADEŽDA BILJIĆ UŠLA U ZADRUGU, PA SE OBRATILA TOMI PANIĆU! Ove njene reči će dugo PAMTITI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija