• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer.rs

08.01.2020

22:15

OSTAVILA MU 40.000 EVRA?! David je POTPUNO OBEZBEĐEN DOK JE ANA U RIJALITIJU! A evo kad se očekuje njegov ulazak!

Rijaliti

OSTAVILA MU 40.000 EVRA?! David je POTPUNO OBEZBEĐEN DOK JE ANA U RIJALITIJU! A evo kad se očekuje njegov ulazak!

Podeli vest

Ana Korać, aktuelna učesnica "Zadruge 3", je primer da devojke mogu biti galantne prema momcima, pa je tako navodno svom vereniku Davidu Dragojeviću, obezbedila 40.000 evra. Ana je navodno želela da bude sigurna da Davidu ništa ne zafali, dok je ona u rijalitiju

Koraćeva navodno nije htela ništa da prepusti slučaju, budući da je Dragojević, pored nje, navikao na luksuzan život:

(FOTO) "SREĆA JE MAJKO ŠTO IH ODGAJAŠ TI!" Oglasila se TORTINA ŽENA! Njene reči paraju srce!

KAD NAM JE LEPO, TO NAS POVUČE! Oženjeni TORTA šokirao izjavom! Briga ga za PORODICU kada je sa DRAGANOM?! (VIDEO)

-  Kada je Ana zvanično potpisala ugovor za rijaliti, David je strahovao , kako će se to odraziti na društvene mreže, preko kojih oni zarađuju kao par. Prodaja dukseva ne ide toliko dobro, da bi mogao da se izdržava i otvoreno joj je priznao da nije za to da se razdvajaju, dok malo ne stane na noge.  Ona se složila sa tim da će mu biti teško, pa je odlučila da deo novca koji je uštedela, kao i novac koji je uzela unapred, ostavi njemu za trošak - otkriva izvor i dodaje da je David bio iznenađen kada mu je navodno, tri dana pred ulazak dala toliko novca:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sve sto sam radio,radio sam javno. IŠAO SAM TAMO GDE ME JE VUKLA ČUKA ❤️ VOLIM TE NAJVIŠE. @ana_korac

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic) on Jan 2, 2020 at 5:52pm PST

- Davidu je bilo krivo što je osporio njen ulazak i zabrinuo je, pa joj je danima govorio da zaboravi da je bilo šta spomenuo i objasnio joj da će se vratiti kod majke, ako nešto zaškripi. Nekoliko dana pred ulazak u "Zadrugu", David je došao sa treninga, gde ga je Ana dočekala sa 20.000 evra u kešu i karticom, na kojoj je bilo malo više od toga. U prvom mahu, David je bio šokiran i nije znao šta ga je snašlo, ali mu je Ana objasnila da je sve što imaju zajedničko i da će biti tužna ako ne bude znala kako on živi i da li se snalazi. David nije hteo da čuje za to, pa joj je rekao da se oseća kao devojčica, zbog toga što mu ona obezbeđuje novac. - kaže izvor i dodaje da će Dragojević navodno ući u rijaliti, ukoliko njegova finansijska situacija bude loša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?❤️❤️❤️

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic) on Nov 12, 2019 at 6:50am PST

- David mnogo voli Anu i poslednje što želi je da se njena ušteđevina potroši, to je ona zaradila bez njega. Zato planira da uđe u rijaliti, ako taj novac počne da se topi. Plan je da ona bude tamo sama bez njega par meseci, a njegov ulazak se očekuje na proleće - zaključuje izvor.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 4 godine

Nju i njega pas nema zasta da ujede,bozjaci usla da bi zaradila kad izadje. Odjavili su stan i on se vratio u Veternik nemaju odakle da placaju kiriju

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija