• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

11.01.2020

16:31

BIVŠA VODITELJKA IMALA UDES! Sa slomljenim NOSEM i napuklim REBROM - POBEGLA IZ BOLNICE! Slađa Petrušić: Udarili smo u DRVO, umalo nismo POGINULI!

Rijaliti

BIVŠA VODITELJKA IMALA UDES! Sa slomljenim NOSEM i napuklim REBROM - POBEGLA IZ BOLNICE! Slađa Petrušić: Udarili smo u DRVO, umalo nismo POGINULI!

Podeli vest

Slađana Petrušić, voditeljka i nekadašnja učesnica "Parova", doživela je saobraćajnu nezgodu i tom prilikom zadobila povrede - kako kaže nos joj je slomljen, a rebro napuklo

- Da, tačno je da sam imala saobraćajnu nezgodu. To se dogodilo kada sam sa ekipom išla da snimam emisiju "Provodadžije". Zamalo nismo svi poginuli. Na putu je bilo samo jedno drvo, ono nas je spasilo, da nismo udarili u njega, sleteli bismo u provaliju i svi bismo bili mrtvi. Ne znam šta se tačno dogodilo, auto je odjednom uhvatilo svoj smer. Blokiralo je, nisi ga mogao usmeriti ni levo i desno - počela je priču Slađa.

(VIDEO) LUNA BEZ BRUSA, SEVNULE BRADAVICE! Pevačica se posle raskida sa Markom baš OPUSTILA!

OTKRIVENA TAJNA DUGOVEČNOSTI! Uskoro će svako moći da doživi 100 godina, evo i kako! (VIDEO)

- Hitna pomoć je odmah došla, odvela je mene i devojku koja je vozila automobil u bolnicu. Ja sam od povreda imala napuknuto rebro i slomljen nos.

Foto: printscreen

I pored povreda koje su joj konstatovane, Petrušićeva je odlučila da pobegne iz bolnice, te da ode pravo u "Parove".

- Ja sam napustila bolnicu, vratila sam se u rijaliti i tako sam sedela u emisiji sa slomljenim nosem. Momak iz obezbeđenja mi je vratio nos na mesto - tvrdi Slađa.

VRUĆ SE*S NA STOLU! Zadovoljio je PRED SVIMA - prvo se mazili, a ONDA... NEVIĐENA SCENA U PAROVIMA! (FOTO)

UHVAĆENI U VRELOJ AKCIJI! Ljubili se do besvesti u vili Parova, ODNOSI SE POTPUNO ZAMRSILI!

Slađa nam je onda dodatno opisala stravičan događaj koji se odigrao:

- Sve se nekako čudno izdešavalo. Ja sam pre svega ovoga dva puta videla saobraćajke na putu. Vozim se, vidim saobraćajku i ćutim i onda auto sam od sebe počne da divlja. Ekipa koja je bila u kolima je počela da vrišti i plače, a u meni neki osećaj kao da sam sve to očekivala - završava voditeljka svoju potresnu ispovest za "Blic".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija