• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2020

10:22

(VIDEO) MILJANA DOŽIVELA NERVNI SLOM, MALI ŽELJKO IZAŠAO IZ RIJALITIJA! A sada se oglasila PRODUKCIJA!

Rijaliti

(VIDEO) MILJANA DOŽIVELA NERVNI SLOM, MALI ŽELJKO IZAŠAO IZ RIJALITIJA! A sada se oglasila PRODUKCIJA!

Podeli vest

Tokom sinoćnih nominacija vidno uznemirena Miljana Kulić obratila se voditelju u nadi da će joj on preneti bilo kakve informacije o sinu i majci. Naime, Marija je malog Željka izvela iz rijalitija kako bi ga odvela kod lekara, a ona se zabrinula jer im je duže trebalo da se vrate nego što je ona očekivala

 - Ognjene, jel to držiš pismo u rukama? Mama i Željko su otišli u pola osam kod lekara. U osam je Željko imao zakazano, nema ih još uvek. Mnogo sam uznemirena, ako može produkcija da mi javi gde su... da li su krenuli, šta se dešava? - nervozno je upitala Miljana.

(VIDEO) OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! ONI su NOMINOVANI - Evo ko će se ove nedelje BORITI za opstanak u Zadruzi!

(FOTO) U ZADRUGU ULAZI PRAVA BOMBA! Vrela Sofija će im POMRSITI konce, a OVA zadrugarka će se posebno IZNENADITI!

 - Kad dobijem info, preneću ti -  rekao joj je Amidžić smirenim tonom. 

Međutim, kako se i kasnije nisu vratili, nervoza j uje savladala pa je napravila haos.

 - Ognjene, molim te prijavi mi šta se dešava sa Željkom. U pola osam su otišli, jedanaest sati je, hvata me napad panika... Ruke mi se znoje, glava me boli, nije mi dobro! Mnogo se brinem. Neka mi javi produkcija šta se dešava, gde su, jer se mnogo brinem -  rekla je ona. 

EDO NIJE POSLAO TORTU! Zilha tvrdi da njen muž laže?! Otkriveno ko je zaista Dragani poslao POKLON!

Otkrila detalje odnosa sa muškarcima pre Siniše i Torte! Zorica Marković SATERALA Draganu u ĆOŠAK: ''Svi su hteli da mi...''!

Produkcija se sada oglasila, a Ognjen Amidžić je Miljani otkrio da je Željko dobro, te da nema razloga za brigu, a zadrugarka je iskoristila priliku da se zahvali produkciji.

- Zahvaljujem se produkciji što mi je javila da je sa Željkom sve u redu, sada sam malo rastrećenija. Izvini što sam u tvojoj emisiji doživela napad panike i što sam popušila deset cigareta, jer sam se brinula. Sada znam da je sve u redu. Hvala puno produkciji - rekla je Miljana kako produkciji, tako i Ognjenu koji je trenutno u Beloj kući.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija