• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2020

19:45

VRAĆA SE U ZADRUGU 3, A NIJE VLADIMIR TOMOVIĆ! Bivši zadrugar se oglasio - SLEDI HAOS, MENJA TAKTIKU - Biće uz GLAVNOG FAVORITA!

Rijaliti

VRAĆA SE U ZADRUGU 3, A NIJE VLADIMIR TOMOVIĆ! Bivši zadrugar se oglasio - SLEDI HAOS, MENJA TAKTIKU - Biće uz GLAVNOG FAVORITA!

Podeli vest

Mnogi će se obradovati

Bivši zadrugar Rade Lazić pod očito velikim pritiskom javnosti rešio je javno da se zapita zašto ga toliki broj ljudi tako žarko želi pred rijaliti kamerama. Nekada izuzetna podrška Ivi Grgurić putem Instagrama postavio je pitanje:

NEVIĐENE FOTOGRAFIJE! Evo kako izgleda apartman u kom boravi MALI ŽELJKO! Sa njim su tri žene - SVUDA JE RUSVAJ!

Foto: Facebook: Rade Lazić

"Zbog čega toliko smarate da se vratim?", a onda je u jednoj kratkoj prepisci naveo mnoge na sumnju da to zapravo i sam želi. 

Zadrugari NEMAJU POJMA?! Konačna ODLUKA je da je OVAJ TAKMIČAR... Mnogi bi se stideli OVOGA!

Čuveni "teča iz Beča" na odgovor:"Za mene si bio pored Ive jedan od favorita. Uvek iskren i pravedan", istakao:

 

 

Foto: Printscreen You Tube

"Prvo odmor, pa onda uz Ivu po krunu, ako Bog da."

PAO JOŠ JEDAN SE*S NA PRAZNIK! Mina i Mensur u ŽESTOKOJ AKCIJI - koliko puta za veče! Al' je BRZ, sve se TRESE! U inat Tomoviću (VIDEO)

Dok su jedni sigurni da je mislio samo da nastavi da podržava Grgurićevu u rijaliti borbi, drugi su, pak, sigurni da ima želju da ponovo zakorači na rijaliti imanje u Šimanovcima. Ipak, samo vreme će pokazati o čemu se zapravo radi. 

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 4 godine

Zbog takvih kao sto je ovaj i onagomila dodadnih zadruga 3 je pukla. Mesto da postojece velikom btzinom izbacuju oni ih sve cuvaju za finale a ovog uvode kao i ono novo tri da bi imali koga da izbacuju

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija