• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Star

05.02.2020

18:00

PRESTRAVILA GA RIJALITI DRAMA SINA I NJEGOVE DEVOJKE! Novica Zdravković ZABRANIO Dušanu da se vrati u Parove!

Rijaliti

PRESTRAVILA GA RIJALITI DRAMA SINA I NJEGOVE DEVOJKE! Novica Zdravković ZABRANIO Dušanu da se vrati u Parove!

Podeli vest

Bio je vrlo zabrinut!

Novica Zdravković bio je ubeđen da je reč o laži kada je na internetu naišao na vest da mu je nesuđena snajka Slađana Petrušić prerezala vene. Međutim, kako se navodi, nekoliko sati kasnije doživeo je šok kada ga je pozvao sin Dušan i obavestio ga gde je i šta se dešava.

TRANSVESTIT iz Parova u vezi sa OVIM OŽENJENIM POLITIČAREM! Istina izašla na videlo - SVI U ŠOKU!

Foto: printscreen instagram/slađanapetrušić

Pevač je tada izbezumljen skočio iz kreveta iz kog se danima ne pomera, jer se oporavlja od operacije tumora bešike, te krenuo da pomogne sinu.

ZAVUKAO JOJ GLAVU ISPOD SUKNJE I LIŽE... Pa MESI! Marinković u AKCIJI - usred lajva ŠOK PRIZOR! NAVALIO NA NJU, ne mari za kamere (VIDEO)

Ja sam mislio da mi je sin u rijalitiju 'Parovi', ali kada sam ga čuo kako zapomaže da je bez para i garderobe u Zemunskoj bolnici, prestravio sam se. Nisam znao šta se dešava. Rekao sam mu da sedne u taksi i da ću ga ja čekati ispred zgrade. Došao je sa svojom devojkom Slađanom kojoj je bila povređena šaka. Njih dvoje više nisu želeli da ostanu u rijalitiju pa su se sukobili sa obezbeđenjem kada je Slađa u svom metežu sebi isekla šaku. Hitno je prevezena u bolnicu i tu su je ušili. Sada su kod Dušana u stanu", započeo je priču Novica, pa nastavio:

Foto: Public

Ništa mi nije bilo jasno. On u krvavoj košulji, ona sa zavojima na ruci. Sada su kod mog sina Dušana u stanu i oporavljaju se i ne pada im više na pamet da budu deo bilo kog rijalitija, ne treba im to -  kroz suze je ispričao Novica, koji je sinu strogo zabranio da se vraća u rijaliti.

ZBOG HEPATITISA SU BACALI MOJE ŠOLJE! Potresna ispovest UČESNIKA RIJALITIJA će vam naterati suze na oči!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija