• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbijadanas

10.02.2020

16:35

VEZA SA LUNOM MU DRASTIČNO DIGLA CENU? Marko Miljković je ušao u Zadrugu 3 za VELIKE PARE - BASNOSLOVNA CIFRA JE U PITANJU!

Rijaliti

VEZA SA LUNOM MU DRASTIČNO DIGLA CENU? Marko Miljković je ušao u Zadrugu 3 za VELIKE PARE - BASNOSLOVNA CIFRA JE U PITANJU!

Podeli vest

Hoće li opravdati svoj honorar?

Marko Miljković navodno je pristao da ponovo uđe u "Zadrugu" pošto mu je ponuđeno 70, a ne 50.000 evra. Jedan njegov saradnik otkrio je ovu informaciju, a na njemu je samo da je opravda svojim učešćem. 

TRAGIČNA TORTINA ISPOVEST! Dete UZELO PUŠKU i ubilo mu dedu - KRVNA OSVETA mu uništila porodicu! Edis PROGOVORIO o prošlosti!

Foto: printscreen/tvpink

Sa druge strane, Miljović je sebi zadao samo jedan zadatak - da svojim postupcima pred kamerama ne povredi bivšu devojku Lunu Đogani, sa kojom je u prošloj sezonu na ovom mestu i započeo romansu. Trenutno, pak, on ostvaruje sve prisniji odnos sa Ivom Grgurić i Jelenom Pešić, što javnost i te kako inrigira. 

OGLASILA SE LUNA! Đoganijeva stavila tačku na GLASINE o ulasku u Zadrugu 3 - Evo ŠTA JE ODLUČILA! ''Tek je počelo''


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 4 godine

Za sta tolike pare!!!!! Za seks uzivo sa da ne kazem vec sta!!!sramota!!!!samo budale mogu da glasaju!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija