• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

13.02.2020

16:32

DOBILA JE BLIZANCE! Bivša zadrugarka podelila NAJLEPŠE VESTI - Presrećna sam, ovo je NAJLEPŠA TITULA u životu!

Rijaliti

DOBILA JE BLIZANCE! Bivša zadrugarka podelila NAJLEPŠE VESTI - Presrećna sam, ovo je NAJLEPŠA TITULA u životu!

Podeli vest

Dva dečaka!

Pevačica i bivša učesnica zadruge Suzana Perović (58) postala je baka, pošto se njena naslednica Dajana porodila pre nešto više od dva sata. 

ŠOK! MIKI ĐURIČIĆ POSTAJE OTAC! Evo kada stiže BEBA i ko je DEVOJKA sa kojom će dobiti prinovu!
SIN SUZANE PEROVIĆ UPUCAO SAM SEBE?! TOTALNI OBRT! Priznao zbog čega je, posle porodične svađe ispalio metak!

Dajana je na svet donela žive i zdrave blizance - dva dečaka, a ponosna baka odmah je otišla da vidi ćerku, dok je ponosni deda Vlada Perović počeo sa slavljem. 

Foto: Printscreen You Tube

Presrećna sam! Ovo mi je najlepša titula u životu i najlepša vest! Još uvek nisam videla ćerku i bebe, takva je procedura. Bogu hvala, dobro su, sve je proteklo u najboljem redu. Nemam reči da opišem koliko sam srećna! - rekla  je Suzana koja je plakala od radosti, prenosi Telegraf.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija