• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo/informer.rs

18.02.2020

17:15

KIKI IZ PAROVA IDE NA OPERACIJU! Jedan poznati strani političar ga finansira, DOJADILO MU DA IMA STOMAK KAO BALON, želi novi izgled! (FOTO)

Rijaliti

KIKI IZ PAROVA IDE NA OPERACIJU! Jedan poznati strani političar ga finansira, DOJADILO MU DA IMA STOMAK KAO BALON, želi novi izgled! (FOTO)

Podeli vest

Kristijan Kiki Nikolić navodno dobija operaciju smanjena želuca čim izađe iz rijalitija, a sve to finansira bitan čovek iz vlasti

Kako je transvestit više puta isticao da ima velike probleme sa kilažom, koja mu stvara pakao od života već godinama, ali kako je oduvek živeo u nemaštini i bedi nije imao novca da rešava svoje stanje, sada se kolo sreće okreće.

Njega su celog života urnisali zbog kilaže, omalovažavali i diskriminisali. U "Parovima" je rekao kakav problem ima i da bi mu olakšalo ako bi mu neko pomogao da ga reši, a rešenje se očigledno pojavilo.

IVAN PROVERAVA DA LI JE KIKI ŽENSKO! Marinković navaljivao na transrodnu osobu: "RECI MI DA I DALJE IMAŠ TO MEĐU NOGAMA!"

- Kristijan Kiki ima stomak kao balon, što mu otežava kretanje, funkcionisanje uopšte. Njega su u školi svi tukli i šutirali jer je debeo. Nigde nije mogao da dođe, a da ne kažu: "Evo debele nakaze". On plače celog života jer je rođen s takvim problemom. Nekada je danima bio u depresiji i nije izlazio iz kuće, a znao je i da gladuje i da padau nesvest, ali problem nije nestajao. Prvi koji su mu pružili ruku bili su ljudi sa Hepija. Uprkos tome što je transvestit od 150 kilograma, oni su ga primili u svoj rijaliti. Kada je ušao u vilu „Parova“, Kiki nije ni slutio da će to biti njegovo rešenje za mnoge probleme.

Foto: Printscreen You Tube

- Ja mogu da pojedem dve kantice krema u momentu, jedem jer mi je želudac razvaljen. Želudac mi je kao kanta za smeće. Ja sam smeće, ja sam jednakan- taza otpadine treba da živim ni dana ovakav“, rekao je Kiki jednom prilikom", kaže izvor.

DRAMA U VILI PAROVA! Voditeljka URLALA na Kiki - ponizila je ŽESTOKO pred nacijom! Nikolićeva HOĆE RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM!

Kikijevo jadikovanje i plakanje, njegove vapaje za pomoć čuo je jedan političar čija majka prati „Parove“ i oduševljena je Kikijem. Ona ga prosto obožava, pa je svom sinu rekla da mora da pomogne jednoj osobi koja je bolesna.

- Političar prvo nije shvatao ozbiljno staru majku, koja je zaluđena "Parovima", i onda je nekoliko puta gledao baš kada je Kiki plakao i molio za pomoć. Ganulo ga je stanje mlade osobe. Bio je pogođen užasnim stanjem u kojem se Kiki nalazio. On je obećao majci da će mu pomoći i da će organizovati njegovu operaciju - tvrdi sagovornik.

Imućni čovek iz vrha vlasti kontaktirao je sa svojim ljudima iz najbolje klinike u gradu, sve je regulisao do zadnjeg dinara, a onda su oni stupili u kontakt sa produkcijom da obaveste Kikija da ga po završetku rijalitija čeka operacija smanjivanja želuca.

- Kada je čuo da mu je političar sve platio i da će konačno rešiti svoje probleme i traume, Kiki je plakao kao kiša. Nije znao gde se nalazi od sreće. Konačno će moći da živi normalnim životom i da bude kao svi drugi vršnjaci. On jedva čeka da se „Parovi“ završe, pa da krene na ispitivanja i postsne vitak i zdrav - završava izvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija