• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

19.02.2020

12:38

MIMI ŽIVKOVIĆ ŠOKIRALA: Stefan i Filip su GEJEVI! Žene su im samo PARAVAN, oni su ZALJUBLJENI jedan u drugog!

Rijaliti

MIMI ŽIVKOVIĆ ŠOKIRALA: Stefan i Filip su GEJEVI! Žene su im samo PARAVAN, oni su ZALJUBLJENI jedan u drugog!

Podeli vest

Mimi Živković tvrdi da su Filip Đukić i Stefan Karić zaljubljeni jedan u drugog! Pevačica iz Pukovca optužila je dva najveća zavodnika u "Zadruzi" da su gejevi i da su im žene samo paravan

Dok se branila od optužbi da muva cimerku Mionu Jovanović, Mimi je uperila prstom u Đukića i Karića.

MARKO UDARIO DRAGANU, upao joj u WC i... Skandal, PODLIV ISPOD OKA - Edis ODLEPIO! Lupao, RAZVALJUJE KAPIJU, da napuste RIJALITI (VIDEO)

IZBACILA JE IZ STUDIJA, A SADA... Svi znaju za sukob DUŠICE I ANABELE - novi voditeljkin POTEZ šokirao je sve! Evo kako je pevačica REAGOVALA! (FOTO)

- Filip i Stefan su gejevi, a lažno se predstavljaju kao neki frajeri. Devojke su im samo paravan. Garantujem vam da su njih dvojica zaljubljeni jedan u drugog! Kad jednog čačneš, drugi odmah skoči da ga brani - kazala je Mimi.

Foto: Printscreen You Tube

Ona je objasnila šta je kod nje probudilo sumnju u njihovu seksualnost.

- Filipova bivša devojka Marija Ana Smiljanić moja je najbolja drugarica. Rekla mi je da je on peder! Ispričala mi je da je jednom, kad se Filip vratio kući iz diskoteke, na njegovom polnom organu osetila muški parfem! I pre toga je sumnjala da je gej, ali tada je to i dokazala - vikala je pevačica, a zatim oplela i po Kariću:

(VIDEO) KAKVA BOMBA! Kija RASPAMETILA fanove IZGLEDOM! Pljušte KOMENTARI i LAJKOVI!

(FOTO) MILJANA PODELILA RADOSNE VESTI! Tiču se porodice...EVO O ČEMU JE REČ

Foto: TV Pink printscreen

- Stefan od početka rijalitija nije kresnuo nijednu devojku! Nabacuje mu se gomila cura, a on ništa. Beži od njih! Čak i kad je bio u vezi sa Ivom Grgurić, nije je pipnuo. Da li je iko video da se ljube i maze? Na krevetu leže ko dva mrtvaka. Je l' mu se uopšte diže na nju?!

Živkovićeva je primetila da njih dvojica u svađama često vređaju žene.

Mimi: Filip je iskorišćavao bivšu

Mimi je napala Filipa da je iskorišćavao bivšu devojku Mariju Anu.

- Živeo si kod nje besplatno! Koristio si je za hranu i stan! Pijan si joj upropastio gomilu nastupa. Padao si po lokalima, pa su joj gazde govorile da te više nikad ne dovodi - rekla je Živkovićeva.

- Da nisu homoseksualci, ne bi toliko napadali žene! Stefan je kurvom nazivao Ivu, a Filip Natašu Radan! Na druge muškarce nikad tako ne skaču, s njima se samo ližu - istakla je "Pinkova zvezda".

Foto: Printscreen You Tube

Sve ono što je Mimi iznela pred kamerama TV Pinka šokiralo je Filipovu bivšu devojku Mariju Anu Smiljanić.

Sumnjiv
Stefan nije pipnuo Ivu Grgurić dok su bili u vezi. Je l' mu se uopšte diže na nju?
Mimi Živković

- Izdala me je kao prijatelja! Razočarana sam u nju jer je iznela javno sve što sam joj rekla u poverenju. Tačno je da sam jednom, kad se Filip vratio iz provoda, osetila na njegovom telu miris nepoznatog muškog parfema! Napravila sam scenu. Istripovala sam se i optužila ga da je gej. On je tad bio mrtav pijan, nije imao pojma ni šta mu pričam - kaže pevačica i dodaje da su je mnogi upozoravali da Mimi ne voli Filipa jer je zapravo zaljubljena u nju:

- Veoma je posesivna u prijateljstvu. Kakva je prema Mioni, takva je bila i prema meni. Ljudi su mi govorili da se zaljubila u mene, kao i da je ljubomorna na Filipa.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija