• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.02.2020

18:55

ŠOK! ISPLIVAO CENOVNIK MACE DISKRECIJE! Za OVO zadovoljstvo morate izdvojiti 1.500 evra!

Rijaliti

ŠOK! ISPLIVAO CENOVNIK MACE DISKRECIJE! Za OVO zadovoljstvo morate izdvojiti 1.500 evra!

Podeli vest

Senida Nurkić, javnosti poznatija kao Maca Diskrecija, nedavno je oformila svoj Jutjub kanal i tako od rijaliti zvezde i pevačice preimenovala sebe u Jutjuberku

Da se u profesiji snašla fenomenalno govore i brojni pregledi, a osim što Macu vole videti, mnogi obožavaoci joj i pišu sa pitanjima i ponudama.

Maca je kao najaktueniju temu ove nedelje izvojila svoj cenovnik, jer kako navodi, najviše ljudi koji su pregledali njene video-snimke pitaju je za cenu.

ŠOKANTNE IZJAVE! Maca diskrecija prešla sve granice (Video)

U cenu ulazi njeno pojavljivanje i pijenje kafe sa Macom, a ko je ozbiljan i želi da uloži, prvo mora polovinu cifre da uplati preko Vestern uniona, kako bi Maca sama procenila koliku želju konzument ima da provede na kafi sa Macom.

Foto: Printscreen You Tube

Cena je inače 1.500 evra, u cenu su uračunata 3 sata sa Macom i to bez seksa.

- Ako želi moj broj telefona mora da mi uplati pola para preko Vestern uniona, a pola na račun. Ukupna cena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 evra. Tako je! Znači 1.500 evra ako hoćete da blejite sa Macom 3 sata bez seksa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to - počinje Maca.

(VIDEO) ŠOK! MACA DISKRECIJA DAJE SAVETE O A*ALNOM SE*SU?! Ovo je nešto NAJGORE što možete čuti u životu!

Ovo su samo prvi koraci i cene pri upoznavanju, za sve ostalo Maca traži mnogo veću svotu, a šta je uključeno u podrazumevani novac prilikom odabira ostaih ponuda, Maca je naglasila da su cene mnoogo veće. 

Na primer pojavljivanje u klubu! Kafa je najjeftinija opcija, svaki drugi oblik druženje košta od 2.500 hiljade evra pa nadalje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
fisherman

pre 4 godine

Senada Nurkic ili ti Maca Diskrecija,objedinjeno u nesretnicu.Ne bih se popeo na ovo taman meni da plate 1500 eur.

lol

pre 4 godine

ja ne bi pio kafu s njom a kamoli nesto drugo pa sve i da ona meni plati.

Vla

pre 4 godine

Svaka cast Buda ama sto daju tolike pare, ja imam preko 60 godina ali ovoj na slici ne bih dao nu 20€, zalosni su ti sto njoj daju pare, ocigledno da nikad nisu sedeli za stolom sa zenom

Mate

pre 4 godine

Da si Srpkinja, pa da i dam neku paru, 100-200eura, al za "ovo".. OK, poslao bi joj 1euro, nek sama popije kavu, al nek javi gdje, da ne bi slučajno imao nesreću da se pojavim na istom mjestu. Zanm, male su šanse, ali nikad ne znaš...

Perica

pre 4 godine

Da li postoji neko ko sa OVIM može da pije kafu. Uz kafu se razgovara, a to baš nije neka preporuka za ovo.

Topi

pre 4 godine

Verovatno je mnogo pametna, zanimljiva i duhovita cim toliko naplacuje da neko provodi vreme sa njom. Ona je skuplja od dva semestra na fakultetu... Verovatno ti za tri sata kaze vise nego sto mozes da naucis za godinu dana na fakultetu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija