• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2020

13:15

IZDALI JE BLISKI PRIJATELJI! Miljana ima novog ŠVALERA - Cela ESTRADA GA ZNA - U pitanju je poznati FOTOGRAF!

Rijaliti

IZDALI JE BLISKI PRIJATELJI! Miljana ima novog ŠVALERA - Cela ESTRADA GA ZNA - U pitanju je poznati FOTOGRAF!

Podeli vest

Pita se, ko je odao

U toku protekle noći, u vili "Parova" je pokrenuta priča o tome da je Milijana Božić navodno u vezi sa poznatim beogradskim paparacom, Kobrom.

DO SADA NEVIĐENO! U Parove ulazi LJUBAVNICA Miroslava Ilića sa njegovim vanbračnim SINOM!

Foto: happy tv printscreen

Ona je priznala da je, izašavši iz vile, bila u poseti Kobri, u njegovom stanu, zajedno sa Sanjom Mirkov, i da ga odavno poznaje, ali je negira da između nje i paparaca ima ičega osim drugarstva.

BRAK ILI SMRT?! Sve je bila FARSA! Milijana UCENILA Milojka OVIM - Bio je primoran da je OŽENI kako ne bi došlo do OVOGA!

- Moram da smislim brzo nešto! Ne znam kako se to saznalo! Mora da je Sanja nešto ispričala... Moram nešto da smislim... Nisam pametna, stalno se uvaljujem u probleme. Ne znam šta da radim... - žalila se u gluvoj sobi.

Foto: Printscreen/TV happy

Milijana je ovim rečima nagovestila da se "omrsila" sa Kobrom dok je bila kod njega u gostima.

(FOTO 18+) Snimak se*sa Alberta i Palčice POSTAO VIRALAN - Njegov ponos proglasili NAJVEĆIM I NAJDEBLJIM u Parovima!

Takođe, iz ovakvog ponašanja možemo da zaključimo da je Sanja tajni svedok, a šta će se na kraju ispostaviti kao istina, ostaje da vidimo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 4 godine

Samo budale mogu pomisliti da su kamere same snimale ovu malu i da se ne vide Kobrine ruke koje lete li lete po telu pilatovićke "starlete"! Ona kao iznenađena, a svesna da je Milojkovim odustajanjem od ponižavanja i Žapčevim lutanjem u bari kriminala, postala potpuno nezanimljiva. A i oni kojima je bilo zanimljivo maltretiranje ovog nesrećnog Milojka, treba da se zapitaju koji je njihov nivo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija