• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

24.02.2020

11:40

MILJANA skovala PAKLENI PLAN! U inat Mariji će URADITI OVO! Otkrila koliki je Zolin honorar!

Rijaliti

MILJANA skovala PAKLENI PLAN! U inat Mariji će URADITI OVO! Otkrila koliki je Zolin honorar!

Podeli vest

Miljana Kulić se vratila u "Zadrugu 3" da napravi bebu sa bivšim verenikom Lazarom Čolićem Zolom

Temperamentna Nišlijka je pre deset dana diskvalifikovana iz Pinkovog rijalitija zbog agresivnog ponašanja, ali je u subotu uveče ponovo ušla u šou, i to sa paklenim planom.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Milo za drago

Kulićeva je rešila da se pomiri sa Zolom i ponovo ostane trudna jer je ubeđena da će tako pobediti u najskupljem domaćem rijalitiju.

- Miljana je shvatila da posle raskida sa Zolom više nije bila u centru pažnje u "Zadruzi". Primetila je da su gledaocima najinteresantnije njihove svađe i pomirenja, pa je zato sada promenila taktiku. U rijaliti se vratila sa paklenim planom - da se pomiri sa bivšim i s njim što pre napravi dete. Svesna je da će joj trudnoća obezbediti sigurno mesto u finalu - priča izvor blizak porodici Kulić i nastavlja:

Još jedna beba

Vreme je za još jednu bebu, a Zola će napokon postati otac Miljana Kulić

- Pored plana za pobedu, Miljana ima i lične razloge da se osveti Zoli. Da nije bilo nje, on ne bi ni ušao u "Zadrugu", gde zarađuje čak 6.000 evra nedeljno. Zato će ga Miksi iskoristiti za svoju priču, a planira i da Marku Miljkoviću vrati milo za drago. On je najveći krivac što je nedavno diskvalifikovana, pa je ostala bez 9.000 evra, koliko iznosi njen nedeljni honorar.

Naš sagovornik dodaje da je Miljana odmah po ulasku u rijaliti počela da sprovodi svoj plan:

- Čim se vratila, skočila je na Zolu i počela da ga ljubi. Rekla mu je da su suđeni jedno drugom i da treba da se pomire. Njemu je sve to bilo malo sumnjivo, ali je pristao. Iste večeri joj je masirao noge, a zatim su počeli da se ljube, iako su se mesecima kleli da više nikad neće biti zajedno. Na kraju su legli u isti krevet i zaspali zagrljeni.

Foto: printscreen/tvpink

Abortus zbog mame

Čim je Miljana kročila u 'Belu kuću', najavila je da će imati seks sa Zolom.

- Jedva čekam da vodim ljubav sa Zolom. Vreme je za još jednu bebu, a on će napokon postati otac - kazala je Kulićeva i tako razotkrila svoje namere. Temperamentna Nišlijka je već bila trudna na početku treće "Zadruge". Ona je u septembru ostala u blagoslovenom stanju, ali je na nagovor majke Marije abortirala.

Miljanin ujak čuva malog Željka

U "Zadrugu" je ušao i još jedan Kulić. Miljanin ujak, a Marijin rođeni brat, stigao je u rijaliti da bi čuvao malog Željka u posebnom apartmanu. Majka i ćerka su imale velike probleme sa ženama koje su čuvale dečaka, pa su zbog toga odlučile da taj posao povere članu svoje porodice.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gordana

pre 4 godine

Narode jel vi cujete koliko su placeni ovi mutavi ne pismeni ucesnici? Pa nemojmo ih gledati pa da vidimo da.li ce imati od cega da ih bogate. Pa ovo je bruka i sramota a plus sto ljubavnica treba da udje i unapred za dva meseca uzme sto hiljada

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija