• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

24.02.2020

21:35

VODITELJKA PAROVA ŠOKIRALA - DA POPIJE ŠAMPON! U vili Parova uvek HAOS - evo šta je pre toga rekla o RIJALITIJU i produkciji

Rijaliti

VODITELJKA PAROVA ŠOKIRALA - DA POPIJE ŠAMPON! U vili Parova uvek HAOS - evo šta je pre toga rekla o RIJALITIJU i produkciji

Podeli vest

Oštra na jeziku

Jelena Maćić je na javnoj sceni prisutna preko tri decenije, najpre je radila kao šminkerka koja je sređivala većinu pevačica, a potom i kao politički aktivista, kritičar svega što je društveno loše i nepodobno.

IZDALI JE BLISKI PRIJATELJI! Miljana ima novog ŠVALERA - Cela ESTRADA GA ZNA - U pitanju je poznati FOTOGRAF!

Ova dama već duže vreme je voditeljka rijalitija "Parovi", a od kako je postigla dogovor sa televizijom Hepi, nametalo se pitanje kako se slaže sa koleginicom Vesnom Vukelić Vendi.

Foto: TV Happy

Jelena tvrdi da je sa svim kolegama na Srećnoj televiziji u dobrim odnosima, ali joj se način rada Vesne Vukelić Vendi najviše dopada.

- Vesna je jak rijaliti igrač, ona je u "Parovima" kao kod kuće. Inteligentna je, može da provali čoveka lako i onda kreće zaplet - ističe voditeljka i dodaje:

ŠOK! MILIJANA TRUDNA? Hitno NAPUSTILA vilu Parova, sumnja se da je ON OTAC! Produkcija odmah REAGOVALA!

- Nju svi učesnici dobro poznaju. Zapravo, ja se tamo osećam kao Bekim Fehmiu u filmu "Specijalno vaspitanje" i pitanje je dana kada ću početi da pijem šampon - zaključila je Jelena Maćić svojevremeno.

Najnovije vesti o "Parovima" čitajte OVDE.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija